tiistai 19. elokuuta 2014

Kuparin ystävät, huomio!

Monien sattumusten summana (seliseli, oikeasti huonon muistin takia) unohdin palauttaa muutamat kupariset löydökset, jotka ei tähän sisustukseen istuneet sitten ollenkaan, harmi.. Siispä teidän kuparista pitävien kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla, sillä lähitulevaisuudessa on mahdollisuus voittaa kuparinen valaisin ja lehtikori kotia somistamaan!

Jos teillä on ideoita tai ehdotuksia arvonnan toteutusta koskien, otan ne avosylin vastaan. Arvonta tulee olemaan vain teille ihanille lukijoille, ja olis mukava järkätä siihen muutakin ideaa kun "huuda hep, jos osallistut!"

Klikkaa tästä itsesi arvontaan.

8 kommenttia:

 1. Kaikki osallistujat postaa/ottaa vaik kuvii annetusta aiheesta?

  Varmaan rekisteröityneille lukijoille vaan? Voisko vaik saada fb-sivun blogille ni vois tykätä me joil ei oo noita tunnuksia -Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Myös bloglovin'in kautta seurailevat pääsevät halutessaan mukaan, mutta ainakaan toistaiseksi en ole ajatellut tuota facebook -sivustoa, pistetään kuitenkin korvan taa :)

   Poista
 2. iik, en malta odottaa! :) hmm.. voisiko arvonta olla joku sellainen että täytyy toteuttaa joku postaus annetusta aiheesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos joku muu uskoo tarjoavansa näille paremman kodin ;D Ja kiitos ideasta, pitääpä miettiä mahdollisia aiheita (joita myöskin saa ehdottaa)!

   Poista
 3. Vaikuttaapas kivalta. Laura tuossa jo ehdottikin, että jos täytyisi toteuttaa postaus jostain annetusta aiheesta. Tämä kuulostais oikein hauskalta. Ei olis ainakaan liian helppoa osallistuminen ;) Ps. Tosi kiva tää sun blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Olga! Sitten vain aihealuetta miettimään, niin sais tämänkin jo pikkuhiljaa pystyyn! ;)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!