maanantai 29. syyskuuta 2014

Kevyt marjajuoma

Suurena pirtelön ystävänä olen löytänyt korvaajan sille perinteiselle pirtelölle, joka ei tietenkään istu nykyiseen ruokavaliooni. Ihan samalle tasolle tämä ei tietenkään yllä, mutta poistaa kyllä sen suurimman makeanhimon. Tämä juoma on kategoriassa "helppoa ja hyvää", sillä tähän ei tule marjojen lisäksi kun luonnonjogurttia, sekä kananmuna, mikäli juoman haluaa ottaa urheilun jälkeisenä palautusjuomana. Kaikki ainekset survotaan pirtelökoneeseen (tai vaihoehtoisesti sekoitetaan esimerkiksi sauvasekoittimella) ja valmista on. Tämä on sopivan makea, ilman että siihen on lisätty lainkaan sokeria tai muita makeutusaineita. Ajattelin kokeilla, saisko tässä yhteydessä ujutettua alas myös maitorahkaa, hyh.


12 kommenttia:

 1. Näyttääpäs hyvältä, täytyy kokeilla joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ja tästähän saa erilaisia variaatioita moneen makuun :)

   Poista
 2. Hei, onnee elämäntaparemonttiin! Mistähän itelle sais pysyviä päätöksiä...? Tuohon rahka-asiaan: ite kokeilin kaikki maholliset rahkat ja totesin, että valion on yksinkertasesti paras. Vähän taitaa olla hintavampi kuin ehrmannit ja pirkat sun muut, mutta maku on apljon parempi. Sitten vaan marjat tai mehukeittoa sekaan, ravistus tai sillä pirtelökoneella sekasin. Ei se oo ollenkaan niin pahaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jes, suosituksestasi vaikuttuneena kävelen heti hakemaan ostoskoriin noita valion rahkoja, jospa ne toimis täällä yhtä mukavasti! :)

   Poista
 3. Näyttää tosi hyvältä! Ja hei tsemppiä elämäntaparemppaan, mulla on sama meneillään :D Mä oon kans noita smoothieta väsäillyt aika paljon, mutta täytyykin koklata joskus tuota kananmunaa joukkoon, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä suuret tsempit ja tahdonvoimat myös sinne! Ja kannattaa kyllä kokeilla, tässä se kananmuna menee huomaamatta siinä sivussa :)

   Poista
 4. Nam, niin herkullisia kuvia! Eikä herkullisuus varmasti jää pelkkiin kuviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, maistuu myös hyvältä. Ja mikä parasta, tätä voi syödä ilman suuria tunnontuskia ;)

   Poista
 5. Oi nam! Näyttää hyvältä, ja ennenkaikkea terveelliseltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in! Mun aiemmat (vääristyneet) mielleyhtymät saa kyytiä, kun puhutaan hyvästä ja terveellisestä samassa lauseessa ;)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!