sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syytä puolustautua?


Olen niitä ihmisiä, jotka innostuessaan kiihtyvät sekunnissa sadasta nollaan, ja siinä tunnemylläkässä tulee tehtyä useita hätiköityjä päätöksiä. Tällä hetkellä niitä edellä mainittuja hätiköityjä päätöksiä kärvistellään kamerattomuuden merkeissä, kun en tyhmyyksissäni tajunnut pitää edeltävää kameraa itselläni kunnes uusi saapuu. Jostain syystä tämä blogikin on jäänyt odottelemaan sitä saapuvaa pakettia, en nimittäin ole kovin innokas postailemaan täysin kuvattomia postauksia. Siispä tähänkin selitys-puolustus -infoon oli pakko tunkea täysin aiheeseen kuulumattomia kuvia kännykältä, ihan vaan oman mielenrauhani takaamiseksi. Nyt vaan odotellaan kärsimättömästi uutta kapistusta, jonka tultua voin vihdoin viimeistellä muutaman luonnoksissa lepäävän postauksen.

Kuvia tähän postaukseen etsiessäni löysin meiän junnarin pentukuvat, voi sitä ihastuksen ja huokailun määrää. Miksi nämä ei jää pieniksi kääröiksi, vastahan se tuli ja nyt on jo täysikasvuinen roikale. Näitä kuvia oli useita toinen toistaan suloisempia, mutten koko kansiota viitsi nyt tänne lätkiä. Joku kuulemma joskus sanoi, että pentukuumeesta voi tulla kroonista?!

Sisarukset Riemu, Pertti ja Nella

Riemu 10vkoa

Ronja ihmettelee vasta kotiutunutta ja pesusta tullutta pikkusta
13 vkoa
Meiän pieni, edelleen.



17 kommenttia:

  1. voi! hellyyttävä toi pentu kuva :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, kukapa voisi suloisia eläinlapsia vastustaa ♥

      Poista
  2. Riemu on tosi kaunis koira <3 Ja pennut, ne nyt vaan on jotain uskomattoman ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riemu on saanut tosi paljon positiivista huomiota osakseen, ja iän karttuessa tuosta on tullu vieläpä aivan kamala liehakoimaan :D Sukupuolileimahan tuolla on mitätön, nartuksi luullaan AINA. Nätti poika ♥

      Poista
  3. Ihania kuvia! :)

    Mua harmittaa, kun mun postaukset jäävät niin monesti kuvattomaksi... Kauniita kuvia on mukava katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Toisaalta muiden blogeja lukiessa ei aina edes jää kuvia kaipaamaan, jos teksti muuten on hyvä. Mutta omalla kohdalla sitä on niin armoton! :D

      Poista
  4. yhyyyy melkein itkua väännän kun mulla on joku ihmeellinen symppiskohtuuttomuustunneside ihan kaikkiin koiriin ja varsinkin koiranpentuihin<3 meen selaiseen sekotilaan nähdessäni tuollaisia kuvia! <3 en kestä! Ja kyllä, olen VARMA että pentukuumeesta voi tulla kroonista. Eihän kolme chihuahuaa olisi paha, eihän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, näkisitpä minunkin reaktion, varsinkin pikkupennejä ihastellessa ♥ nyt kysyt oikealta henkilöltä, kolme on toosi hyvä luku, viimenen menee aivan varmasti siinä sivussa ;D

      Poista
    2. hih! :D Kaikki muut minun ympärillä saattaa olla eri mieltä, paitsi siinä vaiheessa kun kolmas tulisi. Aina ne ovat hurmanneet ihan jokaisen <3 Mutta toistaiseksi näissä kahdessa on tarpeeksi iloa <3 Ihanaa tavata muitakin koirahulluja ;)

      Poista
    3. Totta! Aivan sama tilanne täälläkin, niin rakkaita (ja tällä hetkellä ihan riittäviä) ovat nuo kaksi, mutta tuskin koskaan lakkaa haaveilemasta ♥ ja sanoppa muuta ;)

      Poista
  5. Voi mitä ihania palloja! ♥ En kestä :D Minä oon myös koiraihminen henkeen ja vereen, ihan pienestä lapsesta asti mun kotona on ollu koiria. Nyt just elämäntilanne ei sitä omaa sallisi, mutta haaveilen kyllä oman hankkimista kunhan asumismuoto muuttuu ja lapsi kasvaa. Ja nimenomaan saku sen olla pitää, mun vanhemmilla on edelleen saku-belggarimix joka on maailman ihanin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eikö! Haha, ite oon myös koirien keskellä kasvanu, ja mitäpä muuta siitä seuraa kun juurikin koiraihminen henkeen ja vereen! :) tämä rotu on kyllä ihan uskomaton, tuskin tosin tulen koskaan omistamaan Ronjan kaltaista koiraa ♥ Belgitkin on upeita elukoita, että hyvät on geenit ;-) Onhan se lopun loppujaan vaan parempi odotella koirattomana sitä sopivampaa ajankohtaa :)

      Poista
  6. Voi että miten kaunis koira! Tuo turkki ja kaikki... Ihana! Olet varmaan aikaisemmin täällä blogissasi jossain vaiheessa kertonut, mutta silti on nyt pakko kysyä, että mikä tämä ihanuus on rodultaan? Ihana katsella näitä pentukuvia, kun nyt ei edes pentukuume iske kun oma kultaisennoutajan pentu on tuolla jaloissa vipeltämässä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tapaus on laatua vahinkolapsi, jossa siis on mittelspiztin lisäksi pohjanpystykorvaa :) heh, mukava kuulla etten ole ainoa joka saa kärvistellä pentukuvia katsellessa ;)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!