lauantai 18. lokakuuta 2014

Miltä vapaus näyttää?

Tulimme koirien kanssa viettämään syyslomaa vanhempieni luokse. Hermolomasta tämä kyllä käy, niin koirien kuin minunkin kohdalla. Koirat juoksevat vapaaksi päästyään niin innoissaan, että niitä voisi ihailla ties kuinka kauan. Kuinka onnelliselta eläin voikaan näyttää? Kamerakin pääsi kerran mukaan, tässä "muutamia" otoksia. Oli yllättävän vaikeaa kuvata aamuhämärässä ilman auringonvalon apua. Mitä pidätte, onko joukossa joku suosikkikuva?

18 kommenttia:

 1. Ihania eritoten toinen ja kolmas kuva<3

  VastaaPoista
 2. Voi, onpas Ronja vaaleentunut. :) Kivoja kuvia hienoista otuksista. :₩

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo sillä on näitä true blond -kausia, vaikka vaaleahan se on aina :)

   Poista
 3. Vauutsi ihania!!! Tykkään kaikista <3

  VastaaPoista
 4. vauuuu mahtavia kuvia <33! Mun lemppari on kakkonen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Se näkyy olleen muidenkin mieleen :)

   Poista
 5. Tosi ihania kuvia!! <3 Jos oikein pitää valitsemalla valita suosikki, niin ehkä tiukasti kakkonen.

  VastaaPoista
 6. Voi näistä näkee niin kuinka koirat nauttii<3 Aivan ihania! Suosikkia ei ole kun en osannut päättää, kaikki niin hyviä otoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kuvia ottaessa tarkoitus, joten ihanaa jos fiilis välittyy edes jollain tasolla! =) mutta kiitos <3

   Poista
 7. Vitsit miten suloisia! Aivan huippuja kuvia, oma lemppari ehdottomasti tuo kolmonen, näyttää niin iloiselta tuolla hyppiessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo ihan huippuja otuksia! =) mun mielestä kolmonen on nimenomaan siksi niin ihana, kun toinen näyttää niin nauravalta nakilta :D

   Poista
 8. Todella hyvälaatuisia kuvia sun blogissasi!:)
  http://combering.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Eläinten ilon näkeminen on jotain aivan äärimmäistä onnea. Se on suorastaan hämmästyttävää, kuinka toisten iloa katsomalla, voikaan itse tuntea siitä niin suurta mielihyvää.

  Minä nautin kesäaikaan istuskella pihalla ja katsella eläintemme touhuja. Se tunne on vain niin ihana, kun istuskelet siinä kaikessa rauhassa ja katselet kuinka koirat makoilevat kuka missäkin tai leikkivät, ankat vaakuttavat onnesta kylpiessään piha-altaissa, kanat kuopsuttelevat pusikoita tai ottavat aurinkoa.. ihanuus, onni ♥

  Kuvista neljän alhaalta päin on ehdoton suosikkini. Tykkään tuollaisista hieman ajatuksellisista kuvista, tie edessä, koiralla katse sitä kohti.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Eläinten ilo on niin aitoa, itsekin voisin ihastella sitä ties kuinka pitkään :) Mun unelma kuulostaa aika pitkälti tuolta, mitä kuvailit. Olis ihana asua vähän syrjässä, jossa sitten olisi mahdollisuus pitää erilaisia eläimiä ♥ Mutta kiitos mukavasta kommentista!

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!