tiistai 23. joulukuuta 2014

Operaatio joulukorttikuvat..

...koostui lähinnä epäonnistuneista kuvista ja hermonriekaleista. Malleja ei olisi voinut vähempää kiinostaa koko poseeraaminen, heti tonttulakin päähän saatuaan ilmeet vaihtuivat sekunnin sadasosassa kärsivistä kuolemaa tekeviksi. Riemun lätsä oli kolme kokoa liian iso, joten se valahti silmille juuri kun asetelma oli muuten OK. Ronjaa taas houkutti suuresti tonttulakin päässä killuva tiuku, ja niimpä koko tuskallinen toimenpide hoitui tasaisten "EI! Ei koske! Riemu, tänne! Tääälläääää (kimittävä ja tekopirteä äänensävy)" -kiljahdusten säestämänä. Väsytystaistelu kuitenkin palkittiin, tonttulakki ei jaksanut pitkän ähertämisen jälkeen enää kiinostaa. 


Nämä ylläolevat kuvat paljastavat sen hienon eron todellisuuden ja kuvan luoman mielikuvan välillä. Että kyllä siitä miljoonan kuvan sarjatulesta saattaa nipin napin löytyä se yks suhteellisen järkevän oloinen otos. Siis jos käy hyvä tuuri. Kuinka vaikeaa onkaan yrittää saada kuvia yhdistelmällä surkea kuvaaja ja vilkkaat koirat?

Vaikeaa, voin kertoa.


13 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua Maikki ja karvateille myös. <3

  VastaaPoista
 2. Hahaha ihan huippu tuo toinen kuva! :D Näyttää just niin vaikeelta kun se onkin!

  VastaaPoista
 3. Surkea kuvaaja sinä et kyllä ole - supersuloinen tuo nukkuva karvaturrikuva! :) Koirien kuvaaminen on kyllä niin haastavaa.. Itsekin sitä tahtoo menettää toivonsa kun on ottanut sata kuvaa, ja jokainen on heilahtanut ja tärähtänyt.

  Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin mun on hyvin vaikea kuvitella sun kuvia heilahtaneiksi, blogissa kun on näkynyt toinen toistaan kauniimpia otoksia :) Mutta oikein rauhallista joulun aikaa myös teille!

   Poista
 4. Hyvää Joulua tedän poppoolle! :)

  VastaaPoista
 5. rentouttavaa ja kaunista joulua sekä unelmien toteutumista uudelle vuodelle!

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!