perjantai 16. tammikuuta 2015

Pikkutuntien pikakuulumisia

Ja niin se talviloma hurahti ohitse, pienen hengähdystaon jälkeen tiedossa onkin aika täyteen buukattu kalenteri. Treeni on alkamassa niin kaksi- kuin nelijalkaisillakin. Ensi viikosta eteenpäin ois tarkoitus käydä itsellä urheilemassa noin kolme kertaa viikossa PT-ryhmän mukana, jonka lisäksi ravataan sitten erinnäisissä tottis ryhmissä kummankin koiran kanssa. Saas nähdä, tässä on Ronjan kohdalla ollut niin kiitettävä "tauko" (köh köh), jota on sitten pitkitetty yhdestä jos toisestakin tekosyystä. Ehkä vielä innostutaan niinkin kovasti, että hinku kisakentille palaa. Pistin myös merkille, että lukijakaartiin on liittynyt nipullinen koiraihmisiä, joten pakko kysellä onko täällä koirien harrasteluista kiinnostuneita?

Makkarista löytyy nykyisin Ronjan ansioiden pyhättö, yläpuolella on säälistä Riemun kuva :D
Tuli tuosta kuvasta mieleeni, että voisin pikkuhiljaa kuvailla makuuhuoneen nykyisen tilanteen, se kun on muuttunut peilipöytää ja lamppua lukuunottamatta kokonaan. Mutta koska ajattelin mennä rennoin mielin tämän blogin kanssa, en jaksa tuskastella postausten ja niiden tahdin suhteen - niitä tulee aina kun aika, idea ja oikea fiilis osuvat kohilleen. Haluan pitää tämän mukavana harrastuksena, johon ei liity sen suurempia velvotteita.

12 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yksi 8-kuukauden ikäisen sakemanniuroksen omistaja, jolla tähtäyksessä toko-kentät. Treeneissä ollaan käyty 3 kk:n iästä lähtien, mutta saas nähdä koska ekoihin kilpailuihin... Tuskimpa vielä tämän vuoden aikana! ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata kuule asettaa minkään sortin aikarajoja, sitä ei kuule koskaan tiedä millon se varmuus ja palo kisakentille löytyy ;D Treeni-intoa teillekin!

   Poista
 2. Mun ei varmaan tartte vastata tohon kysymykseen! :D
  Tuo taulu on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä osasin odottaa sulta kommenttia tuohon kysymykseen ;D Ja kiitos, pidän itsekin!

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa tammikuun treenisuunnitelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga, saas nähdä miten selviydytään :)

   Poista
 4. Kaunis taulu ja kivalta kuulostaa tammikuun treenisuunnitelmat<3 ja niinhän se onkin että postailee silloin kun hyvältä tuntuu<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Sellasena sen haluaakin pysyvän :)

   Poista
 5. Intoa tuleviin treeneihin! Pakko kuitenkin kommentoida noitaa blogisuunitelmia, ne kun kuulostivat niin omiltani. Rennolla otteella, ilman paineita. :D Itse viettäisin mieluusti enempi aikaa blogin parissa, mutta kun on se leipätyökin hoidettavana... eikä alanvaihto kokopäiväiseksi bloggaajaksi ihan heti tulla kysymykseen. Mutta ainahan sitä voi haaveilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, pakkohan se on myöntää että on muutakin elämää kuin täällä norkoilu ;) Ja itse koen lähinnä kammottavana ajatuksena tuon kokopäiväisen bloggaamisen, en uskalla edes ajatella sitä paineiden määrää!

   Poista
 6. Täällä ainakin yksi koiraihminen!

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!