perjantai 6. helmikuuta 2015

Selityksen makua

Täällä vallinnutta hiljaisuutta selittää rehellinen kiire, kun yritän järjestää asiat malilleen ensi kuussa tapahtuvaa muuttoa varten. Kyllä, kerrostalo elämä saa luvan riittää, tämä kokoonpano nimittäin siirtyy kauemmas keskustasta. Uusi koti on tätä nykyistä reilusti uudempi, vaikka eniten taitaa kiehtoa se pieni pläntti omaa pihaa - vaatehuonetta unohtamatta.. Stressitaso sen sijaan pääsee uusiin ulottuvuuksiin, kun saa sinkoilla paikasta toiseen puhelin kädessä asioita hoidellessa. Siinä välissä on onneksi ehtinyt näkemään ystäviä ja jopa täyttämään vuosia. Riemuhan syntyi viime vuonna syntymäpäivieni aikana, joten meillä mittari liikahtaa samana päivänä.

Valokuvaamista on vaikeuttanut juurikin edellä mainittu Mr. Riemu, joka heitti kapuloita rattaisiin tuhoamalla kameran muistikortin huipputason purukalustollaan. Omalla viitseliäisyydelläni ei tietysti ole tekemistä asian kanssa, on se uuden hankkiminen niin vaikeaa.

Ihana kummipoikani Valto tekee tuttavuutta Ronjan kanssa 

8 kommenttia:

 1. No täällähän me odotellaan, että saatte muuton hoidettua pois alta. Sitten saadaankin uudesta kodista kuvia, vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä kauan sitä itse malttaa poissa pysyä, ja kuvapläjäyksiä on toden totta odotettavissa kunhan pahin vaihe on ohi! :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin ja täällä ollaan. <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä muuttoon ja onnea tulevaan uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, jospa se pahvilaatikkomyrsky ois nopeasti alta pois :)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!