maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pikaisia kuulumisia

Pikkusisko johtaa koirasirkusta
Ensinnäkin kiitokset vielä kaikille yhteisesti edeltäviin postauksiin tulleista kommenteista! Ronjan kohdalta päätös on jollain tasolla jo tehty, ellei sitten mitään muutosta tilassa ilmene.. Onneksi tässä pyörii muuton myötä isot rattaat, ei tarvi paljon mielikuvitusta käyttää että saa aivot offille. Joka nurkassa pyörii enemmän ja vähemmän täysiä pahvilaatikoita, ja silti tavaran määrä tuntuu olevan vähintäänkin loputon. Miten sitä ehtiikään muuttojen välissä melkeinpä kaksinkertaistaa materian määrän? Nojoo, ehkä tässä kohtaa on peiliin katsomisen paikka. Mutta koska hiihtolomasta ei ole täällä tietoakaan, pakko käyttää antaumuksella nämä vähäiset vapaapäivät hyvään seuraan ja oleskeluun, siksipä jää tämäkin väliraportti vähän lyhyeksi.

8 kommenttia:

 1. Ja aina sitä itselleen lupaa hävittää muuton yhteydessä turhat tavarat ja paskat. :D Sieltä ne uudestakin kämpästä löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta, sieltä ne kuitenkin löytää :D

   Poista
 2. Mitä pidempään asuu samassa osoitteessa, sitä enemmän tavaraa kertyy. Näin ainakin meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, on se vaan kumma juttu - varsinkin kun iso osa tästä krääsästä on monesti turhaa tai vähälle käytölle jäänyttä..

   Poista
 3. Tsemppiä ja voimia, en osaa muuta oikein nyt sanoa. Molempia tarviit. ♥ Toivotaan nyt niitä muutoksia Ronjan tilaan. Kerro kuulumisia taas, kun jaksat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Niitä todellakin tarvitaan, sillä kuten uusin postaus jo paljastikin, se vaikein päätöshän on nyt tehty..

   Poista
 4. Tsemppiä sinne <3 Oot raskaiden asioiden äärellä. Oon hengessä mukana parhaani mukaan <3 Ja tsemppiä myös muuttoon! On se aina sellaista hulinaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! ♥ On tämä ollut vieläkin raskaampaa, kuin millaiseksi sen kuvittelin. Varsinkin kun kyseessä itselle aivan erityinen koira..

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!