torstai 31. heinäkuuta 2014

Voittajia ja häviäjiäKaikkien pikkuvikojen ja virheiden lisäksi omaa viihtyvyyttäni tässä asunnossa lannistaa kamalat ruokapöydän tuolit, joita Riemu kaiken huippuna remontoi pentuaikoinaan. Ihan näppärät on kyllä istua, mutta se ah niin kammottava väri pomppaa harmahtavasta sisustuksesta silmille ja pahasti. Niimpä alkuviikosta päätin tehdä lopun näistä punertavan ruskeiden tuolien matkasta, ja selailin puhelimella uusia tuoleja. Virhe. Älä koskaan osta mitään puhelimen näytön perusteella! Allekirjoittanut odotteli penkkejä innolla aina siihen asti, kun googlasi ne fiilistelläkseen hankintaa - ja tajusi ostaneensa seitsämän kappaletta puutarhapenkkejä. Niin ja hienot ne oli lähinnä siinä tarpeeksi pienellä puhelimen näytöllä. 

Täytyy ilmeisesti niellä vain oma tyhmyys ja katsoa ens kerralla kaksi kertaa, jos joku on muka yhtäaikaa hieno ja halpa. Onkohan sellasta edes olemassa. Noh, koska tilausta ei voinut enää peruakkaan, odottelen niitä saapuvaksi ja kokeilen, josko ne silti ois edes himpun verran edeltäjiään siedettävämmät. Tällä hetkellä tärkein etappi on ainoastaan hankkitua eroon noista nakerretuista penkeistä. Kyllähän nuo saisi käsiteltyä ihan näteiksi, mutta käsillä ei tietenkään oo siihen vaadittavia tiloja, ja kun ajokortti vanheni alkuvuonna, on ollu liikkuminen saatika tavaroiden kuskaaminen oma projektinsa.

Ja sitten siihen toiseen aiheeseen, nimittäin arvontaan ja niihin onnekkaisiin. Eli sen suurempia alustuksia pitämättä asiaan; hurjan paperilappu sodan jälkeen voittajat ovat selvillä. Paljon onnea voittajille! Bloomingville kipot menevät Iitulle (kalliolla kukkulalla -blogi) ja tiia.k taas saa mustan lampetin tekstillä. Ja laitatko minulle mahd. nopeasti sähköpostia, sillä unohdit jättää yhteystietosi.


Siellä ne olla napottavat. Siis inhokkipenkit, pienen naskalihampaan puumerkillä varustettuina. Syyllinen itse poseeraa kuvan etualalla. Kaiken vuodatuksen jälkeen kuva tekee vieläpä oikeutta mokomille penkin kuvatuksille, todellisuudessa eivät ole lainkaan noin siedettävät. 

PS! Osaako joku ohjeistaa, miten saan nuo varjot kuvista pois? Reunat niistä sain itse otettua, mutta noiden varjojen (vai mitälie) kanssa oon saanu tapella pitkään tuloksetta..6 kommenttia:

 1. Mitkä tuolit tilasit ? :) Ei sillä aina ole väliä mihin käyttöön ne tuolit on tarkoitettu, nämäkin metallituolit mitä minä tilasin, on juurikin ulkokalusteita, vieläpä tilattu sisustaulkona.fi nimisestä nettikaupasta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, kommentti joka pelasti päiväni! Olin jo ihan tappion maku suussa, mutta jos nekin ihanuudet oli ulos tarkotettuja, ni ehkä tässä vielä toivoa on ;D ne oli annon nauvot muistaakseni, tänään tuo posti tullessaan!

   Poista
 2. Apua, taas vahingossa löydetty blogi luettavaksi! Miten aika riittää ;) Jatkan silti seuraamista, kivaa kesän jatkoa Maikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, tiedän tunteen todella hyvin! Mutta kummasti sen ajan jostain aina nipistää, onko se sitten hyvä vai huono asia, tiedä häntä! Tervetuloa sekalaiseen seurakuntaani, ja oikein ihanat kesän jatkot myös sinulle! :)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!