maanantai 11. elokuuta 2014

Kuka haluaa olla koirakuiskaaja?

Ei-koiraihmisille varoitukseksi; skippaa tämä!
Kun aiemmin kirjoittelin mietteitä tulevaisuuden suunnitelmista, jätin mainitsematta mikä oli tämä toinen puntarissa ollut vaihtoehto. Tänään on vihdoin ja viimein se päivä, kun minulla (ja muutamalla muulla) pyörähtää käyntiin verkkokurssi oppimispsykologian perusteista. Tähän tuo toinen mietinnässä ollut urasuunnitelma sitten liittyykin, ja otsikon kysymykseen vastaisin yliampuvan innokkaana että minä haluan!  Onko se sitten ihan typerä idea lähtä sekottelemaan töitä ja harrastuksia keskenään, tiedä häntä. Toisaalta koirat on mulle jo vakiintunut elämäntapa, ei siis varsinainen "harrastus".


Näköjään se kuitenkin vielä kummittelee jossain tuolla takaraivossa, kun kerran yllätän itseni istumassa koneella intoa puhkuen ja moodlea päivystäen. Tästä tosin on varmasti hyötyä ihan tavallisessakin arjessa eläinten kanssa. Kurssin aihealue oli aika kattava, ja tulemme pänttäämisen lisäksi tekemään kirjallisen koulutussuunitelman sekä itsenäisiä videotehtäviä. En ole ikinä ollut niitä kaikkein tunnollisimpia opiskelijoita, mutta tällä kertaa aihe on niin mielenkiintoinen, että voisin ottaa välittömästi koko tietopläjäyksen ahmittavaksi. 

Tulen luultavasti julkaisemaan jonkinnäköisiä mietteitä ja havaintoja, joita  kurssin aikana - tai sen jälkeen - mieleen pulpahtaa (kunhan olen luvan kysynyt). Laitan nämä tekstit oppimispsykologia - tunnisteen alle, jotta ne voi helposti skipata mutta myös löytää. Nyt täytyy palata klikkailemaan päivitä -näppäintä, jospa sitä pääsis jo kirjautumaan.


10 kommenttia:

 1. Mä oon tuon kurssin kanssa käynyt, taitaa olla parisen vuotta. :) Ihan näppärä kurssi ja uusia näkökulmia sai asioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiva! :) Niin varmasti on, ja antaa hyvän pohjan tulevaa varten.

   Poista
 2. Minäki haluan lukea lisää tästä aiheesta ! Kyllä opiskelu sillon kiinnostaa jos aihe on mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ja aivan totta, ihan eri luokkaa koko motivaatio, kun on kyse jostain mikä kiinnostaa :)

   Poista
 3. Mä olen sitä mieltä, että parhaimmillaan oman intohimon (=harrastuksen) ja työn yhdistäminen on erittäin motivoivaa. Pahimmillaan taas...no, kyllästyminen sekä harrastukseen että työhön. Mutta jos ei ota riskiä kokeilla, ei voi myöskään tietää. Pahempi asia on katua myöhemmin tekemättä jättämisiään.

  Ihana, märkäkielinen sessu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä näkökulma :) Toisaalta itse olen niin henkeen ja vereen koiraihminen, että en edes osaa kuvitella tilannetta, jossa noihin otuksiin kyllästyisi. Mutta aivan kuten sanoit, kokeilemallahan se selviää!

   Ja paljon kiitoksia kehuista!

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!