lauantai 9. elokuuta 2014

Erimielisyyksiä bloggerin kanssa

Etsintäkuulutan edellisen postauksen, joka näkyy kadonneen jälkiä jättämättä jonnekkin päin bittiavaruutta. Mitään jännittäväähän siinä ei tietenkään ollut, mutta olis kyllä ihan mielenkiintoista tietää mihin kyseinen tekstin pätkä hävisi, ja miksi. Ja ne jotka nyt jäivät miettimään postauksen sisältöä, niin sen voi tiivistää pariin lauseeseen; Kävin ensikertaa itärajan tuntumassa, Pohjois-Karjalassa. Kivaa oli, kameraa ei. Mutta koska olen laiska, en viitsi uudelleenkirjoittaa kyseistä tekstiä, vaan tyydyn kummastelemaan edellisen kohtaloa. Joten toistaiseksi näihin kuviin, näihin (harmaan sateisiin) tunnelmiin!

PS. Keskimmäisessä kuvassa on muuten ne pahanonnen puutarhapenkit, joista aiemmin jo tuskastelin. Eipä ne nyt niin kamalat olleet, joten saivat sitten luvan jäädä.

12 kommenttia:

 1. Mulle kävi niin, että avasin edellisen tekstisi ja sitä ei ollutkaan.

  Mitä materiaalia tuolit ovat? Minusta näyttää oikein kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli se on siis ollut julkaistuna mutta syystä tai toisesta poistunut :O

   Nuo tuolit ovat metallia. Mielestäni istuvat ihan kivasti tähän sisustukseen ja ajavat varmasti asiaansa myös sisätiloissa, joten lopun loppujaan olen itsekin erittäin tyytyväinen!

   Poista
 2. Ihania kuvia, sopii hauvelikin kukkien väreihin ja päinvastoin. On niin turhauttavaa kirjoittaa teksti joka katoaa. Blogger muutenkin ollut hieman oudolla tuulella viime päivät. Jos jaan blogipostauksen Facebookiin, droppaa kuvat pois. Se on jännä, jos ei ole kuvaa, noin puolet vähemmän ihmisiä käy klikkailemassa Facebookissa blogilinkkiä.

  Kivaa viikonlopun jatkoa :)

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä edes huomannut tuota kukkien ja koiran yhteensopivuutta. Sanoppa muuta.. Se on kyllä jännä, miten paljon yksi kuva voi vaikuttaa siihen, herättääkö linkki mielenkiintoa.

   Sitä samaa myös teille! :)

   Poista
 3. Mulla bloggeri on kans kenkkuillut lukulistan uusimpien postausten kanssa. Muutamia postauksia näkyy normaalisti, mutta yhtäkkiä lista saakin jatkoa jonkin lukemani blogin postauksista - feedissä näkyy vain ja ainoastaan yhden blogin päivityksiä piiiiitkä pätkä (vanhatkin!), vaikka valintana on "Kaikki blogit" eikä vain jokin tietty. Tämän ansiosta olen varmaan missannut monet kivat postaukset :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla teki tätä koko viime viikon, joten sai kyllä ihan etsimällä etsiä ne uusimmat postaukset :/ ja silti varmasti suurin osa jäi huomioimatta..

   Poista
 4. Minä lähden Pohjois-Karjalaan

  Maikki blogissa Valmiiksi käytettyjä unelmia - 1 päivä sitten

  Ja niinhän minä tein, farkut tosin vaihtu hellemekkoon - eihän näillä helteillä uskalla edes ajatella niitä verkkareita.. Kyllä nämä maisemat sykähdyttävät tällaista kaupunkilaistyttöä, joka sisällä syvimmissään lukee itsensä kuitenkin umpimaalaislaiseksi (onkohan sillekkin järkevämpi sana?) No, jokatapauksessa nyt ollaan Itä-Suomessa ensikertaa, eikä näy allekirjoittaneen innostukselle loppua, mehän ollaan mun mittapuulla ihan rajan tuntumassa! Seurueen pienin aikoikin heittää ohimennessä "Pulttimiestä" kivellä.. Tämä reissu on hyvin pikainen, ja matka jatkuu yhden (yön)pysähdyksen... lisää »

  Tän verran sitä näkyi, mutta sivua ei sitten ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää menee yli mun vähäisen ymmärrykseni. Mitä ihmettä :D

   Poista
 5. Onhan nuokin tuolit hyvät! :) Riemu sais tulla opettaan Sylville ja Konnalle poseeraamisen taidon, sillä näyttää tuo puoli sujuvan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, ja eritoten jos edeltäviin vertaa. Mutta aina sitä vaan löytää ja näkee jälkikäteen kaks kertaa ihanampia! Ja Riemulta kyllä sujuu kaikenlainen huomion kerjääminen ja siinä paistattelu, mutta siihen se melkeen jääkin ;D

   Poista
 6. Suloisia kuvia! Kaunis koiruus ja ilmeisesti Riemu nimeltään, ihana :) Meidän koiran yhden pennun kutsumanimi on myös Riemu ja se on aivan ihastuttavan iloinen persoona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, Riemu on tämä ilopilleri nimeltään. Ja hyvin sopii nimi tällekkin, on sen verran valloittava tapaus =)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!