sunnuntai 31. elokuuta 2014

Metallinhohtoinen arvonta

Ja jottei kaikki menis liian helpolla, tuli pari muuttujaa tämän arvonnan suhteen. Ensinnäkin kaivoin Diamont -valaisimen lootastaan kuvausta varten, ja toin sen päivän valoon. Eipä ole kuparia nähnytkään, ellet vain kurkkaa nopeasti pimeään pahvilaatikkoon pimeässä huoneessa. Että se siitä kuparista, kultainenhan tämä kapistus on. Pahoittelut niille, jotka kuparia odottelivat! Ajattelin nyt että menkööt sitten eri satseissa kumpikin, kun eivät kerran olleetkaan samaa väriä. 

Elikkä tämä arvonta on vain teille, ihanat lukijat. Mukaan pääsevät tällä kertaa rekisteröityneet lukijat, ja arvan saatte kertomalla kommentilla syksyn parhaimpia (tai vaihtoehtoisesti pahimpia) puolia. Jotta hitaimmatkin ehtivät mukaan, arvon valaisimen uuden omistajan vasta 28.9. Liittymällä lukijaksi voit osallistua arvontaan, mutta tietenkin toivon että teet sen blogin takia. Joka tapauksessa hurjasti onnea jokaiselle arvontaan! 



67 kommenttia:

  1. Ihanasti olet taas blogin järjestänyt. Ihana myös tuo vihreä väri. Reiluuden nimissä en osallistu tähän arvontaan, kun taisin voittaa siinä edellisessä. <3 Mutta lukijana olen täällä koko sydämestäni. :)

    Kivaa sunnuntaita ihanalle Maikille.

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taas kerran! <3 Ja tottakai voit halutessasi osallistua, eihän sitä arpaonnesta voi syyttää jos tuuri taas käy ;) Aurinkoista viikkoa teillekin!

      Poista
  2. taisin jo sulle vastailla tuolla ruosteisella puolella ;) laitettakoon myös tänne (arvonta jeee!) parasta syksyssä on rauhoittuminen,kynttilät ja villasukat. Niin ja metsä ja sen värit ja tuoksut ja pieni sateenropina ja....vielä yhden lisään,sammal :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! :) Täällä kaupungissa ei tuosta metsästä ja sammalista pääse juuri nauttimaan, mutta aivan samaa mieltä olen väreistä, pienistä sateista ja syksyn tuomasta tuoksusta!

      Poista
  3. Kiva arvonta meille lukijoille :) Parasta on hämäryys, kynttilät, sauna, viltti ja ainakin meillä pysyy huusholli siistimpänä paremmin kuin kesäisin... Huonoa syksyssä on se, että sen jälkeen tulee talvi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinpa alleviivata tästä nämä kaikki kohdat, niin totta kun ovat! Ja onnea arvontaan =)

      Poista
  4. Parhaimpia on se, että syksyisin ötököiden ja käärmeiden määrä vähenee, kun ilmat alkaa viilentyä. Mä vihaan hellettä, kuten koiratkin, joten kelien viileneminen on vaan plussaa. Villasukkia saa alkaa kaivelemaan laatikosta jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin kesä osottautui tukalaksi helteiden takia, se ei ollut mukavaa koirien muttei enää minunkaan mielestä. Kesä muuten on kyllä niin ihana, mutta on tässä syksyssäkin oma hohtonsa!

      Poista
  5. Mukana :) Minä pidän syksystä. Aamut ovat ihanan raikkaita, pihlajanmarjat ja kurkiaurat, villasukat, viltti ja tee. Takkatuli ja kynttilät. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vaihdetaan teen tilalle kuuma kaakao, niin kyllä, juurikin näin!

      Poista
  6. Syksyssä parasta? Sateen jälkeinen tuoksu, pimenevät illat, kynttilät, taljat, viltit, villasukat, paksut huivit ja nilkkurit. Ah, ihana syksy <3
    laura.charlottta (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvä pointti tuo taljat. Ne kyllä kuuluu ehdottomasti syksyyn ja lähestyvään talveen, siinä missä muutkin luettelemasi asiat! Syksyihminen olen minäkin ;D

      Poista
  7. Aivan ihana tuo sun uusi banneri! Mä vaan rakastan noita kuvia mistä huokuu onnellisuus ja rakkaus ♥
    Mukana arvonnassa, syksyssä inhottavinta on epävakaat kelit sateineen ja hirvikärpäset! Oman ihanan maailman tuo ruska toki mukanaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Onneksi täällä keskustan tohinassa ei tarvi kärsiä hirvikärpäsistä, niinkun ei hyttysistäkään. Pitänee muistaa tämä sillonkin, kun tekee mieli manata tämä paikka maanrakoon :D

      Poista
  8. Minusta syksyn parhaat puolet ovat pimenevät illat, jolloin kynttilät syttyvät palamaan pöydillä. Sen verran koleaakin alkaa olla, että voi luvan kanssa kääriytyä huopaan tai jättisuureen villapaitaan ja villasukat jalkaan.
    Syksyyn kuuluu myös luonnon väriloisto ja muuttolintujen seuranta. Salkkarit ja muut hyvät telkkariohjelmat jatkuvat tauoiltaan ja kaiken kruunaa se, että ihanat blogi-ihmiset palaavat kesäpuuhiltaan takaisin bloggaamaan. On osallistujia keskusteluihin sekä haasteisiin.
    Syksyllä on myös synttärini ja se jos mikä on aihe juhlia ja antaa lahjoja toisille. Sellainen minä olen. En minä itselleni ole mitään pyytänyt. Timanttivalaisin olisi kyllä ihana ja lahjaksi paras.
    Pahinta syksyssä? Se, ettei enää ole niin lämmintä, että vaikea kipuni olisi sään suhteen kondiksessa edes vähän paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyviä puolia löysit, mukava vietellä tämän kaiken lisäksi vielä syntymäpäiviä siinä sivussa :) Oikein hyvää syntymäpäivää jo näin etukäteen, ja toivotaan että onnetar suosisi vuosipäivän kunniaksi! Ja paljon hyviä päiviä ja hetkiä myös kipujen suhteen.

      Poista
  9. Syksyn parjaat puolet, ne upeat värit joita luonto on pullollaan, sateen raikastama upean tuoksuinen metsä. Pimeät illat, villasukat jalassa, kynttilöiden luodessa tunnelmaa. Siinä se kaikki kiteytettynä yhteen lyhyesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Nämä lienee jokaisen syksyn vakiomerkkejä! =)

      Poista
  10. Syksy on oma lempparivuodenaikani <3 Hämärät illat, viileys, koleat aurinkoiset syyspäivät, kynttilät, takkatuli, pihasauna, lohikelit, villasukkien esiinkaivuu - ihan muutamia mukavia syksyisiä asioita mainitakseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin tykätään syksystä, se on jotenkin niin ihanan hämyinen ja tunnelmallinen "siirtymävaihe" <3 Takkatuli ja pihasauna on kyllä asioita, joita kaipaan tänne omaan soppeeni. Onneksi näistä voi nauttia vanhemmilla kyläillessä!

      Poista
  11. Pidän syksyssä värien loistosta, pimenevistä illoista ja kynttilöistä. Syksy on lempi vuodenaikani, on helppo kertoa siitä hyviä puolia! <3

    VastaaPoista
  12. Syksyssä parasta pimeät illat, tähtitaivas ja raikas ilma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuupa typerältä vain nyökkäillä ja myötäillä joka kommenteissa, mutta minkäs teet, syksyssä on paljon hyvää! :)

      Poista
  13. Syksyssä ehdottomasti parasta on pimenevät illat, kynttilät, ruska ja viileät ilmat. Sateetkaan ei haittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, sateet suorastaan kuuluvat syksyyn! Ja varsinkin ne ihanat tihkusateet, niistä nauttii ;D

      Poista
  14. Ihana kulta!

    Parasta on rutiinien ja arjen alkaminen. Kiireettömät viikonloput sienimetsässä. Havisevat puiden lehdet. Sellainen outo odotus. Että jokin saapuu.

    VastaaPoista
  15. Eiih, oon himoinnut tuota lamppua ihan liikaa ja kurkistellut vähän väliä sitä nettisivuilta...

    En oo oikeastaan yhtään syksy taikka talvi-ihminen, vaan rakastan kevättä ja kesää. Syksyssä on kuitenkin sama hyvä ominaisuus kuin keväässäkin, saa pukeutua vielä kerroksittain! Ei tarvi hiihdellä mahdollisimman vähissä vaatteissa, vaan saa kiskoa jalkaan farkut ja kivoja neuleita sekä huiveja. Toinen kiva asia syksyssä on tietty värit, jaksaa kaivaa kamerankin esiin. Ja settereiden metsästyskausikin alkaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten ei auta muuta kuin toivottaa paljon arpaonnea sinne =) Todella hyvä pointti tuo kerrospukeutuminen!

      Poista
  16. Syksyllä se pimeys ja sateen tuoksu ovat parasta. Kurakeli ja harmaus ehkä ovat sellaisia joita saisi syksyllä harvemmin olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurakelit ei ole mukavia näin koiranomistajan näkökulmasta, mutta itse pidän juurikin syksyn tuomasta pimeydestä :)

      Poista
  17. Parasta syksyssä on sienet! Pakastimessa on nyt useampi kilo valmiiksi paistettuja herkkutatteja, kehnäsieniä ja haperoita talvea varten. Nautin myös syksyn väreistä ja tuulesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Tämä on mulle aivan tuntematon maailma, täällä nimittäin uppoaa sienet vain ja ainoastaan grillatessa.

      Poista
  18. Syksyssä on parasta, kun saa sateisina päivinä jäädä hyvällä omalla tunnolla sisälle viltin alle ja polttaa kynttilöitä, aloittaa tunnelmointi :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Tosin itse olen syksyisin sen verran "vinksahtanut", että sade monesti oikein kutsuu lenkkeilemään. Kurakamppeet vaan niskaan ja menoksi ;D

      Poista
  19. Ruska, villasukat, takkatuli ja pihasauna ovat syksyn lemppareita. Kurakelit ei niin kivoja..
    nekkuka@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä onkin varmaan ne perinteisimmät asiat, mitkä syksyssä viehättää :)

      Poista
  20. Ihana arvonta, pakko osallistua! :)
    Eli mä rakastan syksyä kyllä täysin siemauksin. Se on ehdottomasti mun lempparivuodenaika. Ruska, viilenevät ja pimenevät illat, kynttilät, villasukat ja -paidat, vesisateet ja syystuulahdukset. Voi ihanuutta :)
    jannssku@hotmail.com (et tainnut s.postia pyytää, mutta laitoinpa sen kuitenkin ::DD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä syksyihmisiä näyttää olevan yllättävän paljon :) Ja saanpahan sinut ainakin tavoitettua, jos voitto osuu kohdalle!

      Poista
  21. Syksyn parhaat puolet on sen mukanaan tuoma energiapiikki ja kynttilät pimenevinä iltoina. Lupa kääriytyä kotiin. Syyspukeutuminen :)

    Jatkuvaksi yltyvä sade ja pimeät aamut (näin aamu-unisena vaikeuttavat heräämistä kertaa tuhat...) eivät sen sijaan kuulu lemppariasioihini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, jotenkin tosi osuvasti listasit omat mietteeni syksystä! :)

      Poista
  22. Pidän syksyssä sienistä ja aktiivisesta yhdistystoiminnasta (kesä on yleensä aika hiljainen).

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, lomailun jälkeen alkaa kaikenlainen toimintakin virkoamaan aivan eri tavalla!

      Poista
  23. Syksyn paras puoli on pimeät illat, jolloin voi tunnelmoida hämyvalaistuksessa. Niin ja polttaa puita takassa, kesällä kun siinä ei ole oikein mitään mieltä. Huonona puolena sateiset aamut, jolloin pitää nähdä vaivaa ettei kastu työmatkalla.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  24. Ainoastaan hyviä puolia tulee mieleen nyt. :) Saa kaivaa villasukat ja pehmoiset neuleet esiin, poltella kynttilöitä, nauttia lämpimän kupin teetä iltaisin ja ihastella syksyn värejä. <3

    pikkubambinblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Syksyn parhaita puolia ovat ne aurinkoiset päivät, jolloin valo on lämpimän keltainen ja puut ovat kauniissa väriloistossaan. Ruska on maailman kauneimpia asioita ja odotan sitä aina niin innolla. Myös pimeät sateiset illat ja lenkkeily katuvalojen loisteessa on jotain tavattoman tunnelmallista... "kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää..." ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, joku muukin näkee jotain tavattoman kaunista pimeissä kaduissa, joita katuvalot himmeästi valaisee. Ja pieni tihkusade tähän päälle, niin bueno! :)

      Poista
  26. Ruska, ruska, ruska. Siis väriloisto ja pimenevät illat! :) Lupa romantisoida. Lupa laittaa lämmintä päälle ja kietoa huivi kaulalle. Yleinen mieltymys kääntää kirkkaat väri murrettuihin.

    Tässä siis lista syksyn hyviä puolia! :)

    kaksinkertainenilo@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tullut edes ajatelleeksi vuodenaikojen vaikutusta väreihin, mutta aivan tottahan tuo on. Ja kunnia ehdottomasti kauniille ruskalle! :)

      Poista
  27. Syksyssä ihaninta ovat pimeät ja sateiset illat. Takkatuli ja kynttilät. Kirja ja suklaa. Huivit ja villasukat. Ostinpa tälle syksylle uuden täyspitkän mummo yöpaidankin jonka alle voin nostaa jalat koukkuun ja kietoa viltin harteille, ottaa poitsun kainaloon ja käpertyä lukemaan. Oih, mä rakastan syksysä! Arvonnassa totta kai mukana ja todellakin liityin lukijaksi blogin takia enkä pelkästään arvonnan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että, tuo mummoyöpaita on varmasti käytännöllinen juurikin tuossa kuvailemassasi tarkoituksessa :) Lämpimästi tervetuloa! Ps. Jostaib kumman syystä suklaa -sanan maininta aiheutti kamalan makeanhimon..

      Poista
  28. Syksyssä parasta on värikäs ja kaunis luonto.
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Ihan ehottomasti parasta syksyssä on pimeät illat(siis sillon ku ei ole yksin:D) ku voi jäähä sohvan nurkkaan rötköttämään virkkuun ja hyvän seuran kanssa! Ja kynttilät, niiin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tarkennus, nimenomaan sillon kun ei oo yksin! Hyrr.. pimeissä illoissa on huonotkin puolensa, ainakin ite oon ilman seuraa ja koiria kunnon pupupöksy :D

      Poista
  30. Syksyn parjaat puolet, ne upeat värit joita luonto on pulollollaan ♡ kynttilät, villasukat ja pimenevät illat :)
    emiliakorpela@outlook.com

    VastaaPoista
  31. Parhainta kauniit värit, kirkas ja puhdas ilma ja se kun saa käpertyä sohvan nurkkaan juomaan teetä kynttilän valossa.♡
    Ikävintä taas tämä flunssatauti, kun ei saa happea ja yskii koko ajan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, se on inhottava tuo flunssa-aalto, minkä tämä ruskan tulo tuo tullessaan.. Ja kun on niin sitkeä! :l Paranemisia sinne!

      Poista
  32. Ihana valaisin, en kestä :D syksyllä alkaa väsyttään koko ajan enemmän mitä pimeämmäksi menee.. Mutta siinä pimeydessä on myös oma juttunsa, on ihanaa kun voi poltella kynttilöitä, ihailla tähtitaivasta, lenkkeillä metsässä kun ei oo niin kuuma ku kesällä eikä vielä kylmä ku talvella. Syksyllä on myös tunne, että voi soittaa monet asiat puhtaalta pöydältä :)

    VastaaPoista
  33. Syksyssä parasta; tunnelma ( kynttilät, takan lämpö, lämpimät peittteet lämmin kaakao), Värit ( luonto räsikyy mitä upeimmissa väreissä), ilma ( ulkoiluilmat ovat mitä parhaimmat, niin ihanan raitista ja se tuoksu), villasukat+neuleet+säärystimet :) Mukavia syyspäiviä Maikille!

    VastaaPoista
  34. Syksyn parhaita puolia on kynttilät ja pehmoiset viltit, pimenevät illat , kauniit ruskan värit, se kun aamut ovat aurinkoisia mutta maa on kuurassa sekä lämpimät vaatteet. Mutta tänä syksynä ehdottomasti parhainta on se kun lokakuussa meille syntyy vauva!

    Ja tämä blogi on aivan ihana! Ulkoasu, postauksien aihe ja tyyli miten kirjotat on kyllä minun mieleen! :)

    VastaaPoista
  35. Olen kesäihminen henkeen ja vereen, joten en keksi syksystä juurikaan hyvää sanottavaa..
    Ikävintä sen sijaan on pimeys, märkyys, alkava kylmyys ja flunssakausi.
    Kevätaurinkoa odotellessa!
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  36. Syksyn parhaisiin puoliin kuuluu ihanat neuleet ja syystakit + kaulahuivit. Huonoimmaksi voin tällä hetkellä mainita fllunssan, joka meillä on tällä hetkellä koko perheellä, mutta alkaa mennä onneksi jo ohi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!