perjantai 22. elokuuta 2014

Tyytyväisyyden multihuipentuma

Vihdoin ja viimein olkkari alkaa olla hyvin lähellä sitä, mitä sen haluan olevan. Mustaa, valkoista ja luonnonläheisiä materiaaleja. Mustaa ja valkoistahan täällä toki jo on ollut, puupinta vaan on lähinnä vilahdellut siellä täällä. Ruokapöydällä on siro ajopuunpätkä, jossa pidän yleensä tuikkuja tai muuta pikkusälää. Toinen, isompi ajopuuvanhus odottelee iskuporakoneen vierailua siinä missä lipaston päällä lepäävät taulutkin. Uusin kirpparilöytö, tuo ruskea jakkara puujaloilla pääsi nurkassa nököttävän matkalaukun kaveriksi. Kyseinen nahkainen matkalaukku on jäänne äitini tyttövuosilta, ja sitä(kin) Riemu on pentuaikoinaan hieman maistellut. Varmaan tuunausmielessä. 

Tykkään hirveästi tuosta sohvanurkkauksesta, ja eritoten tuosta turkis-puu -yhdistelmästä. Tuo toiselle puolelle avautuva näkymä (valkoinen lipasto tauluineen) tulee vielä muuttumaan aika paljon, joten sen esittelen uudelleen myöhemmin. Tässä kuitenkin pientä hienosäätöä kaipaileva melkein valmis olohuone/ruokailutila. Muutamaa valokuvaa pitelee vanhat pyykkipojat, jotka ovat just eikä melkein yhteensopivat luonnonpuisten lokeroiden kanssa!
Pikkuhiljaa saa siis huokaista helpotuksesta, yleiset tilat alkaa olla ihan siedettävät. Saa aloittaa minimaalisen käytävä/eteistilan ja keittiön kohtalon räätälöinnin. WC on kammottava 70-luvun sinisine kaakeleineen, joten se pysyköön omana rumana itsenään. Makkariin sulloin nyt kaikki ylimääräiset huonekalut, joten ennen sen totaalityhjennystä toimikoon sitten puoliksi myös varastona. Heh. 

Mitäs pidätte?


14 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä. Iteki viihtyisin tuon näköisessä kodissa...

  VastaaPoista
 2. Tää kyl on ihanan aito blogi! Ja koiratha on kyl kans niin vallottavia :) Pakko kehua kans totoa sisustusta, se on ihana. Ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sanoppa muuta, välillä jo pohdin että meneeköhän ei-koiraihmisillä hermo, kun tykkään niin kuvata ja höpistä noista elukoista :D

   Kiitokset vielä mukavasta kommentista! :)

   Poista
 3. eipä ihme, että pidät. Se on tosi kaunis. Laatikot ovat ihanat!

  VastaaPoista
 4. Mulle menis kanssa ajopuut :) Ihanan minimalistinen ja rauhallinen huone! Syksyä kohden alkaa jotenki ahistaa liika sälä ja tekee mieli karsia kaikki ylimääräinen pois. Ehkä alotankin jo tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Ja ajopuihin minä en kyllästy varmaan koskaan, on ne vaan niin ihania.. Oikein ihanaa syksyn odotusta sinne :)

   Poista
 5. Kiva tuo jakkara, sun pitää terottaa Riemulle ettei se kaipaa entisöintiä tuunausmielessä ;) ootte kyllä ihania tuossa kuvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo eiköhän me käydä asiasta sivistynyt keskustelu mikäli innostuu kovasti remontoimaan, tuota tai mitään muutakaan ;D Kunnia kokonaan kuvaajalle siitä <3

   Poista
 6. tykkäsin! Voisin muutta teille :D

  VastaaPoista
 7. aivan ihanan näköinen koti, nuo puiset lokerikot on hurjan suloiset! ♥ sulla on kyllä tosi kiva sisustustyyli, kaikki sopii mukavasti yhteen :) jotain aiempaa kommentoijaa kompatakseni; ihanan aidon oloinen blogi, ja koirulit on todella valloittavia! :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ihanasta kommentista, nämä on niitä, jotka kannustaa jatkamaan! ♥

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!