sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Esittelyssä talon ruutipussi

Osa lukijoista on toivonut esittelyä koirista, joten tässä sellainen viimeinkin tulee - tosin vain tuosta ikuisesta tulisielusta, Ronjasta. Mietin pitkään, mitenkä tällaisen esittelyn toteuttaisi. Kukaan tuskin jaksaa lukea kovin pitkää liirum laarumia yhdestä elukasta, joten annan lähinnä kuvien sekä videon puhua puolestaan. Videon materiaali on suurimmaksi osaksi vuosilta 2010-2012, on nimittäin aika vanha kyhäelmä, johon on jälkikäteen liitetty muutama uudempi raita. Videolla vilahtaa myös Riemun emä (noin minuutin paikkeilla) sekä jo edesmenneet saksanpaimenkoirat Zera ja Rose (Ronjan sisko). Video paljastaa valitettavasti myös omanlaisensa käsityksen sotkuisesta, krhm.

Tämä pieni ja vaalea saksanpaimenkoira tuli minulle vähän vajaa vuoden ikäisenä. Itse olin tuolloin vielä nuori tytöntyllerö, kun taas Ronja tempperamenttinen ja vietikäs rotunsa edustaja - erittäin opettavainen yhdistelmä siis. Takana on jos jonkinlaista vääntöä ja kääntöä, kaiken kun on saanut vääntää ratakiskoista. Myöskin terveyspolitiikka on Ronjan kohdalla osottautunut "hieman" varjostavaksi, on muunmuassa operoitu kasvainta ja taisteltu ikuisten iho-ongelmien kanssa. Päivääkään en tosin vaihtais, on se silti ollut sen verran palkitsevaa.

Ronja ja minä 2011

8 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten upea koira, utelias, eläväinen, leikkisä ja kaunis. Katsoin koko ihanan videon ja musiikki oli niin mun makuun, että tässähän ihan nessua jo tarvittiin. <3

  Kivaa oli nähdä myös sinua pätkissä ja kuvissa eli suuret kiitokset hienosta elämyksestä. :)

  Aurinkoista sunnuntaita toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, ihanaa jos video tavoitti jollain tasolla myös katselijan! :) Heh, itse vähän hymähtelin kohdille jossa myös itse olin. Niin nuori parivaljakko! =D

   Poista
 2. Huikean ihana video ! Niin eloisa, iloinen ja oppiva koira! Mitä väliä, vaikka yksi kukkapenkkikin hieman tutkittiin. ;) Ja mikä parasta, ELOSSA! Muistan yhä bloggauksesi niistä myrkkypalleroista. Kananlihalla yhä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Ronjaa kiinosti puskassa pörisevät ampiaiset, siinä ei paljon äidin kukat painaneet.. :D Aivan totta, pitää olla kiitollinen että on edelleen arkeani ilahduttamassa!

   Poista
 3. Niin kaunis ja sympaattinen koira. Rapsutukset täältä :)

  VastaaPoista
 4. Oi että mikä video, melkeen tippa linssissä sai katsoa! <3 Rotu on upea ja videon koosteet ihania, ei voi muuta sanoa kun wau! Kyllä minäkin sen ihan oman koiran vielä hankin, "oma koira" (sama rotu), jonka olin itse kouluttanut jäi lapsuuden kotiini muuttaessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :) Ja rotu on kyllä aivan uskomaton, ainakin minut ovat valloittaneet täysin. On nuo niin uskomattomia tapauksia, ja kyllä se vaan jaksaa joka päivä ilahduttaa kun tuo koira on niin "omistautunut". Riemu liehittelee ja rakastaa kaikkia, mutta Ronja palvoo vain laumaansa <3 Ja suosittelen, kyllä nuo antaa niin paljon!

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!