tiistai 9. syyskuuta 2014

Karu paluu arkeen

Viime viikonloppu meni niinkin ihanissa merkeissä, kun mökkeillen! 14 hengen porukalla ajelimme Ukkohallan ihaniin maisemiin akkuja lataamaan. Viikonloppu koostui löhöilystä, ratsastuksesta (ja tästähän sisäinen heppahulluni innostui!), keilailusta ja luonnossa liikkumisesta. 

Parasta ja pelottavinta oli tyttöjen pikareissu Hepokönkäälle, jossa oli kyllä aivan uskomattomat maisemat.. Tosin mulle oli aivan liikaa se vesiputouksen päällä napottaminen, aivan järkyttävä se pudotus! Kimittäminen ja kauhea sopertaminen alkoikin heti, kun erehdyin alas kurkkaamaan. Onneksi naisporukassa tällaisille jänishousuille löytyy hyvin nopeasti sielunsisaria! 

Kuvia napsin puhelimella, mutta sen sijaan että ne tänne lätkisin, ohjaan teidät ihastelemaan Saran otoksia tältä reissulta. Kaunista, eikö? Myös allaoleva kuva on Saran taltioima. Postaaminen kännykällä osottautui yllättävän hankalaksi, joten jääköön tähän.
4 kommenttia:

  1. Vai että oikeen Ukkohallassa, minä asustelen 40km pohjosemmassa! :) Hitsi ku oisin tienny niin oisin käyny siellä juttusilla. Hepokönkäällä on upiat maisemat, mutta käydäppä siellä tulva-aikaan - sitte on kunnon kuohut!!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti? Me on kuule monet kerrat oltu juurikin siellä mökkeilemässä, kun siellä sattuu olemaan useampi lähipiirin mökki! Mutta hyvä ku vinkkasit, niin tietääpi tämän sitten ensi kerralla ;D

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!