keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Rivien takana (OSA 1)

Ensinnäkin kiitokset kaikille, jotka vaivautuivat kysymyksiä nakkelemaan, niitä saa laittaa edelleen! Kysymyksiä tuli niin paljon ja niin eri aiheista, etten edes yritä tunkea niitä yhteen tekstiin. Lätkin tähän suoria kysymyksiä suorilla vastauksilla, toiseen postaukseen yritän kirjotella laajemmin asioista, jotka vilahtelivat useissa kysymyksissä. Näitä olivat nopeasti vilkaistuna luonteen lisäksi mm. perhe, haaveet ja ihmissuhteet yleensäkkin.

Mistä unelmoit? Koska olen haaveilija -tyyppiä, on unelmiakin useita. Toisaalta unelmat on sitä tavallista sorttia: onnellinen tulevaisuus ihanien ihmisten ympäröimänä, rauhallisella seudulla, kauniissa talossa (jossa on valtava piha) ja ihanassa työpaikassa. Matkailua, elämää ja ehkä jonkinlaista vapaaehtoistyötä.

Opiskeletko/oletko työssä? Olen hakenut nyt opiskelemaan, mutta ainakin vielä käyn töissä ravintolassa/kahvilassa.

Lempivuodenaikasi ja miksi?  Kaikissa on puolensa. Paitsi talvessa. Kevät on ehkä mieluisin, kun luonto heräilee talven jäljeltä ja ihana lämpö lähestyy.

Herkutteletko makealla vai suolaisella? Mikä on sinun lempiherkku?
Ehdottomasti makealla! Toki suolainenkin voi olla hyvää, muttei se vedä veroja kunnon sokeriövereille. 
Lempiherkuksi taas sanon Wiener nougat, koska sitä tekee tällä hetkellä mieli..

Mitä vaatetta käyttäisit joka päivä koko loppuelämän ajan sun vaatekaapista jos olisi pakko? 
Varmaan valko-mustaa haaremmi haalaria, koska se on nätti mutta mukava päällä. Sopisi siis kotona köllöttelyyn mutta myös julkisissa paikoissa pyörimiseen.

Mikä olisi seuraavan lemmikkisi nimi?
Jos se pelkästään minusta olisi kiinni, niin joko Riesa, Kiusa tai Kiukku.

Keräiletkö jotain ja harrastatko muuta kuin koiruuksia? Teetkö käsin jotain, kuten neulot, ompelet, askartelet..?
En varsinaisesti keräile mitään, kumma kyllä. Koirien ja kuntosalin lisäksi ei tätä nykyä ole muita harrastuksia, toki ratsastuksen uudelleen aloittaminen polttelisi kovasti.

En myöskään tee käsin mitään, en ole niitä kaikkein innokkaimpia ja kärsivällisimpiä ihmisiä, jotka malttavat keskittyä pikkutarkkaan tekemiseen. Kouluaikoina olin aina se raukka, jonka kohdalla opettaja huokaisi ja ihmetteli miten on mahdollista, että neulon neljättä kertaa puolen tunnin aikana väärään suuntaan. Tosin piirtämisestä pidän kovasti, se tosin on jäänyt melkeinpä kokonaan.

Musiikkimaku? Suosikkielokuva?
Tähänkään ei oo yksioikoista vastausta. Kaikki riippuu täysin fiiliksestä, eli vaihtelee ääripäästä toiseen ääripäähän. Tällä hetkellä äänessä paljon Indila. Suosikkileffa ehdottomasti Notebook.

Kuinka henkinen olet? 
Sanoisin että kaikkine arvoineni, intohimoineni ja luonteenpiirteineni hyvinkin henkinen. Tosin tämä puoli ei välttämättä näy blogin puolella paljoakaan.

Ootko ihan oululainen alunperin? Jos et, ootko asunut täällä kauan?
Olen syntynyt Lumijoella mutta asunut valtaosan elämästäni Oulunsalossa. Varsinaisesti Oulussa olen asunut vasta kahdeksan kuukautta.

Minkälaisia blogeja tykkäät lukea ja miksi bloggaat? Mitkä ovat lemppariblogejasi?
Jos jonkinmoisia! Lukulistalta löytyy tosin pääosin eläin-, sisustus-, treeni- ja lifestyleblogeja. Itse olen blogannut vähän erityylistä blogia jo vuosia, nimittäin ennen tätä kyhäelmää pidin koiraharrastukseen keskittyvää blogia. Tämä blogi taas lähti ihan puhtaasta kokeilunhalusta, mutta edelleen yhteisöllisyys kannustaa jatkamaan. Tuskinpa tähänkään olisi tultu ilman tätä ihaninta lukijakuntaa ja huippuja ihmisiä, joihin blogimaailman kautta on tutustunut.

Näitä lemppariblogeja sitten riittääkin.. Inspiraationa toimii esimerkiksi beauty of life -blogi, mutta suosikkeja on aivan liian monta listattavaksi!

Lempipaikat Oulussa?
Melkein kaikki suosikkipaikkani ovat kaukana itse keskustasta, mutta sanottakoon vaikkapa Varjakan satama ja Ainolanpuisto.

Minkälainen olisi sun unelmaloma ja haaveiden matkakohde?
Se kestäisi kuukauden tai kaksi: ehtisi nauttia muttei kuolla koti-ikävään! Parasta tietty olisi, jos pääsis näkemään useita erilaisia paikkoja ja kulttuureja. Ja lämmintä pitäis olla! Kiinnostavia paikkoja ovat esimerkiksi Islanti, Australia, Afrikka ja Pariisi.

Minkälaisia piirteitä arvostat muissa ihmisissä?
Rehellisyyden lisäksi pidän ihmisistä, jotka ovat aitoja, empaattisia ja välittäviä. Liika itsevarmuus ja oman navan tuijottelu taas saavat minut juoksemaan kauas pois.

Mikä on paras luonteenpiirteesi?
Hmm. Ompa vaikea. Sanoisin kuitenkin, että hyvä tilannetaju ja/tai empatiakyky. 18 kommenttia:

 1. Tällaisia postauksia on kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, kun tämä oli kuitenkin vähän normaalista poikkeava postaus.

   Poista
 2. Repesin tuon neulomisen kohdalla. Ei ois kyllä paljoa varaa, kun en itekkään oikein noita käsitöitä hallitse... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, missä kaikki sympatia?! :D nojoo, kyllä mulla on vähän samankaltasia kokemuksia muunmuassa posliininmaalauksesta, joten eiköhän ne oo todistetusti kaukana mun osaamisalueesta. Mut hyvä etten oo ainoa! :D

   Poista
 3. Ihana että vastasit ensimmäiseen osaan näinkin pian ♡ kiva oli lueskella :) seuraavaa odotellessa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ja ihanaa kun vaivauduit taas kommentoimaan! =)

   Poista
 4. Mäkin kouluaikoina olin ihan hirveän huono neulomaan, tein yhtä patalapun kokoista palaa koko lukukauden :D Mutta nyt pari vuotta sit iski innostus ja oon jo neulonut vaikka mitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mun on yllättävän helppo kuvitella ko.tilanne! :D mutta toisaalta, ehkäpä itekin oppis ja tykkäis, jos vaan tekis! :)

   Poista
 5. Voi Maikki miten ihana lukea näitä ♥ Kiva kuulla vähän itsestäsikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tullu liikaa sitä puolta näytettyä, joten täältä pesee! Kiitos kivasta kommentista ♥

   Poista
 6. Tosi kiva postaus. Kiva kun annat blogiisi niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on yks niistä kommenteista, joka tekee tästä palkitsevaa ja yrittämisen arvoista, kiitos Saga ♥

   Poista
 7. Nuo koirannimet on ihan parhaita !!! :DD Oi oot ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookki! :D jostain syystä nuo ei oo saanu kannatusta, en ymmärrä... :D

   Poista
 8. Tää oli tosi kivaa luettavaa ja tällaisesta postauksesta saa hyvin mielikuvaa sinun persoonastasi! :) Hehh, nuo koiran nimet oli tosiaan huippuja :D Kiusa ja Kiukku, Ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina, hauska jos se edes jotenkin näkyy tällaisessa postauksessa =) Heh, oma suosikki on tuo Kiukku <3

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!