lauantai 15. marraskuuta 2014

Rivien takana (OSA 2)

Koska kysymyksiä tuli paljon luonteenpiirteistäni, tulevaisuuden haaveista ja perheestä, päätin kirjotella niistä vähän laajemmin. Aiemmat vastaukset löydät tämän linkin takaa


Ainoa löytämäni perhekuva, ja tämä onkin sitten noin viiden vuoden takaa
Kuten jo blogia aloittaessa päätin, mitään henkilökohtaisia suhdekiemuroita sun muita yksitysasioita ette tule täällä kyllä näkemään. Läheiset vilahtelevat teksteissä ja kuvissa silloin tällöin, joten tässäpä tällainen supistettu esittely siitä puolesta. Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi 19-vuotias pikkusisko ja 18-vuotias pikkuveli. Olen siis aivan tavallisen ydinperheen esikoinen - eli se tienraivaaja. Vanhempani ja sisarukseni asuvat lyhyen ajomatkan päässä, vähän rauhallisemmalla alueella kahden koiran kera.

Aiemmat tekstit jo paljastavatkin sen verran, että kuvioissa on myös Kimi. Tutustuttiin joskus riparikesäisinä joten tämä tarina sai alkunsa joskus kuustoista-seitsentoista kesäisenä, eli niihin aikoihin, kun ajettiin vielä mopoilla. Ilman asian suurempaa syväanalysointia minulla on siis myös aivan ihana mies. 

Sitten se vaikein osuus, nimittäin kyselitte luonteenpiirteistäni. Yksi kysymys pakotti nimeämään kolme asiaa, joissa itsessäni pidän. Tätä jouduin hetken jos toisenkin pohtimaan, vaikka loppujen lopuksi vastaus oli helppo. Itsessä parhaimpia asioita ovat mielestäni jo aiemmin mainittu empatiakyky, toisena avarakatseisuus ja kolmantena lyhyt vihaisuus. Vihaisena minulta katoaa huumorintaju, joten asian läskiksi lyöminen on viimeinen virhe, mitä kannattaa lepyttelynä kokeilla. Minut saa piristymään milloin mikäkin. Joskus se on vaan onnellinen ohikiitävä hetki, jolloin ei edes tapahdu mitään ihmeellistä. Joskus se taas on ihanan tapahtuman tai hyvän teon seuraus. Joku hauska edesottamus tai jonkun tavoitteen tai unelman täyttymys. Tai ihan vaan oikein valitut sanat.


Koen olevani ainakin jollain tasolla läheisriippuvainen, ja siksipä nämä kysytyt kolme parasta tapahtumaa liittyvät oikeastaan kaikki jollain tasolla ihmissuhteisiin. Toisaalta muistan edelleen sen tunteen, kun sain ensimmäisen oman koiran. Tuolle nuorelle teinitytölle tämä oli unelmien täyttymys, joten mainittakoon se yhtenä ikimuistoisena hetkenä. 

Tulevaisuuden haaveita listasin jo aiemmissa vastauksissa, mutta niistä oli vähän tarkennettujakin kysymyksiä. Haaveammatteja kysyttiin, ja ne suurimmat ovat psykologi, poliisi ja eläinlääkäri. Kaikki nämä olen itse itseltäni poissulkenut. Unelma asumisesta liittyy johonkin idylliseen paikkaan, jossa eläimillä on tilaa juosta ja mulla lääniä mitä sisustaa ja laittaa. Sen suurempia kriteerejä ei ole. Koska olen realisti, ja joudun tylsästi vastaamaan, ettei sellasia järjettömiä unelmia oikeastaan ole. Tai jos on ollut, ne on rankalla kädellä evätty.

Kolme vapaavalintaista faktaa minusta
 • En voi sietää eriarvoisuutta, ja näistä asioista minulla onkin hyvin vahvoja mielipiteitä.
 • En ole kovinkaan siisti taikka järjestelmällinen, ja silti siivoan päivittäin.
 • Pelkään sotaa ja kaikenlaisia epidemioita, viimeisin kauhunaihe on tietenkin Ebola ja ihmisten puheet kolmannesta maailmansodasta.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia asioita tulikin ilmi sinusta. :) Ja tuo perhekuva on todella upea!

  VastaaPoista
 2. Vauu olitpa vastannut kysymyksiin ihanan eritavalla kun yleensä mitä oon näitä lukenut! Tosi ihana <3 oli kiva oppia susta lisäää :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku kiva kuulla, tästä olikin helppo vetää vähän erityylinen, kun saman aihealueen kysymyksiä tuli paljon :)

   Poista
 3. Mä oon samaa mieltä empun kaa et tosi kivasti oot vastannu kysymyksiin ja sillai just erilailla mitä useimmat :) Hyvin perusteellinen postaus ja kyllä mun käsitys susta on osunut oikeaan ja paranee vaan koko ajan. <3 Kuulostat niin ihanalta tytöltä! <3 :`) Monesti muistelen sitä, kun nähtiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavista sanoista Tania, piristi todellakin tätä iltaa! <3

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!