perjantai 11. heinäkuuta 2014

Haistan jo ovelta, tuuli on pahana

Niin, ihanat kesäsäät saapuivat sopivasti käsikädessä mun töihin paluun kanssa. Sieltä sitä on sitten ihailtu huikeita ilmoja katkerana ikkunan läpi. Viime päivät nyt on muutenkin ollu täällä suunnalla yhtä myrskyn merkkiä ja hermon riekaleita, kun yritetään taas sitä tyypillistä tupakoimatonta aikakautta. No olipa ainakin hyvä tekosyy lohtushoppailla budjettiin unelmakenkien kokoinen reikä, joka onneksi toi pitkäaikaisen tyytyväisyyden tullessaan. Niin ja eräs ihana ihminen kävi yksi päivä kuvailemassa tuota junioria, joten valitusvirrestä täysin poiketen seassa kuva myös meidän ketun alusta.

Posti toi vihdoinkin kaikki materiaalit jo mainitsemaani taulukollaasia varten. Sain äkillisesti tarpeekseni tuosta nykyisestä tyylistä, joka saakin sitten väistyä tämän uuden ilmeen tieltä. Nyt nuo kuvat odottavat enää seinälle pääsyä kehystettyinä, koska en tietenkään omista mitään vempaimia millä saisi reitettyä tuota kiviseinää. Siispä täytyy lähteä taas sille (hyväksi todetulle) kiristä ja lahjo joku muu -linjalle, toivottavasti tämä toiveitani toteuttamaan valittu henkilö ei ehdi saada ennakkovaroitusta lukemalla tätä. Että tervetuloa vaan takaisin, tiedossa pirteän positiivista energiaa sekä lista hommia! 
Kuva: Anniina R.

20 kommenttia:

 1. Tuo typy taulu on kiva, oon katellu myös sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on aivan ihana. Paololla on huikea määrä upeita otoksia! :)

   Poista
 2. Tsemppiä täältäkin tupakoimattomuuskauteen - itse en ole vielä tänä kesänä uskaltanut edes yrittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mielenkiinnolla odotan mihin asti itsekuri venyy, monet kerrat on yritetty, sorruttu ja lopetettu yrittäminen. Jospa tällä kertaa lopputulos olisi miellyttävämpi, vaikka muutaman kerran on jo ehditty lipsua. Pitää varmaan kokeilla sitä sähkötupakkaa, mikä on kuulemma ihan hyväksi todettu :)

   Poista
 3. Minä lopetin 6kk sitten. Noin 50 euroa lopettamisestani pulitin - ostin nikotiinittoman sähköröökin. Eikä aikaakaan kun sekin jäi pois. Eiköhän tuo kaiken lisäksi itsensä takaisin maksanut. Tsemppiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kuten edellisellekin totesin, pitänee varmaan kokeilla täällä samaa. Jospa se auttais irtautumaan vähän paremmalla menestyksellä, eikä tulis sitten sorruttua niiden sosiaalisten tilanteiden takia - ne on ainakin mulle ne pahimmat :D

   Poista
 4. Tsemppiä tupakattomuuteen! Täällä viimeinen paloi 24.2.2014 ja olin noin kolme kuukautta ilman. Sitten olen poltellut satunnaisesti, jos olen ollut tupakoivassa seurassa ja mulle on tupakka tarjottu. Pääasiassa höyryttelen tolla sähkötupakalla. En nyt pysty kyllä keskittymään ihan täydelliseen tupakoimattomuuteen, mutta parempi näin kuin aski päivässä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itselläni on aika pitkälti tuo päämääränä, että riippuvuus jäisi pois ja voisi silloin tällöin seurassa poltella ilman että siitä tulisi ongelma. Ja vähentäminenkin on varmasti parempi, kun järjettömien määrien polttelu päivittäin :)

   Poista
 5. Hei tsemppiä tupakattamomuuteen! Pinna on varmasti kireällä, pantaa kiristää. Mutta toivottavasti onnistuu <3 Kirjoitat ihanasti. Hyvää viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, ja oikein ihanaa viikonloppua myös sinne teille! ♥

   Poista
 6. Nuo taulut on ihania! Ja pikku koiruus suloinen...

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! Voin hyvin kuvitella että vähän vetää hermoja rullalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jospa näillä tsemppimäärillä pötkis vähän pidemmälle kun edellisillä kerroilla :D

   Poista
 8. Tsemppikset!! :) Ihana taulusarja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin päässä ollaan (kerrankin?) tyytyväisiä, ilman että löytyy sitä, tätä ja tuota. Vielä sitä kriitikkona ehtii löytää jotain silmiinpistävää ;)

   Poista
 9. Voi kuinka suloinen katse karvaisella! <3 Tsemppiä ja hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten noteeraan tämän kommentin vasta nyt.. Kiitokset ja teille myöskin ihanian loppukesän päiviä ♥

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!