keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Jotain tyytymättömyyden ja odottamisen väliltä

Edellisen postauksen aloitin narisemalla hienoista säistä, jotka alkoivat mun kannalta aivan liian myöhään. Ja nyt olen linnottautuneena neljän seinän sisälle varmistaen ettei ikkunoista pääse yhtä ainoatakaan valonpisaraa. Ilma on niin hiostava etten enää edes muista, kuinka monta kertaa olen jo kironnut tämän kuumuuden. Viileät kesäillat sen sijaan kelpaa mulle ja sillon on saanut aikaiseksikin jotain, siis ilman että takaraivossa nakertaa pakonomainen tarve pinkoa letti lepattaen takaisin kotiin. Ehkä munkin ois aika yksinkertaisesti uudistaa tätä "yltiöpositiivista" asennetta, joka paikantaa melkeinpä asiasta kuin asiasta jotain petrattavaa. Ja tätä vielä kehtaan kirkkain silmin nimittää realismiksi! Toisaalta asiaan vaikuttaa kylläkin se että olen koiranomistaja, joka joutuu käyttämään mielikuvitustaan PALJON helpottaakseen noiden karvaeläinten tuikitavallisia arkirutiineja helteiden aikana.. 

Viime viikot on ollu taas totuttelua siihen, että tuota toista puoliskoa näkee lähinnä viikonloppuisin. Siispä täällä suunnalla on nyt aikaa touhuilla muun muassa tämän blogin parissa (kuka muu tekee näillä ilmoilla näin järkeviä ratkaisuja?) Luonnollisesti olen buukannut kalenteriini paljon aikaa ystäville, mikä monesti arjen tohinoissa jää aivan liian vähälle. Huomenna rynttäämmekin hyvän ystäväni kanssa ämpärit kourassa metsään, jospa sieltä palattua ois pakkaseenkin vähän täytettä. 

Te jotka nautitte kuumuudesta, ottakaa ilo irti näistä päivistä! Ja me joilta aurinko sulatti jo ymmärryksen ja kärsivällisyyden, koettakaa kestää. Kyllä se talvi sieltä vielä saapuu kamaline pakkaspäivineen.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vain! Kiitos, tulee varmasti tarpeeseen :D

   Poista
 2. Täällä nautitaan helteistä :) Vaikkakin töissä jo! Vielä kai viikon verran nämä kestää ja sitten kai viilenee, kyllä pääset nauttimaan niistä sinullekin mieleisestä illoista vielä :) Ja näillä ilmoitta ei todellakaan tehdä mitää kummempia. Istun kuistilla ja näpytän konetta tai istun hiekkiksen reunalla ja liikutan lapiota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) energia kuluu tässä paahdossa ihan olemalla vaan, joten aika oleilua lienee itse kullakin. Mutta hyvä että joku ottaa ilon näistäkin keleistä irti!

   Poista
 3. Kyllähän nämä hyvät ilmat muuten kelpais mutta kun kämppäkin on kokoajan niin kuuma että huhhuh. Koiraparkoja armahdin sen verran harmaalta lähti jo muovikassillinen villaa, musta on vuorossa seuraavana. Miltähän Ronja näyttäis kaljuna, menettäis varmaan katu-uskottavuutensa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Tuulettimen aikonu hankkia viimeisem kuukauden ajan, ja edelleen sinnitellään ilman... voi ei, pitää vissiin tulla kattomaan josko niitä enää Konnaksi ja Sylviksi tunnistaa ;D

   Henkilö X ajaa nimenomaan tuota asiaa Ronjan turkin ajelusta, toistaiseksi ei näy vielä kaljua sakemannia täällä :D

   Poista
 4. juu juu, nautin nautin. :D
  ajattelinpas tulla nakkaamaan sinua linkillä varuilta, jollet ole huomannut lukea tätä... ;)
  Nimimerkillä: Niiin kiitollinen ja onnellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hyvä että nakkasit, en nimittäin ollut huomannut postausta, kun oli tuo uudempi jo tullut :) Mutta se on ihana kuulla!

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!