maanantai 7. heinäkuuta 2014

Messy braid bun

Kesällä hiuksiin kuuluu ehdottomasti letit! Itse rakastan rentoja ja hieman "suttuisia" kampauksia, toki juhliin tulee joskus laitettua tip top -kategoriankin malleja. Kun nyt loman päätteeksi poistuin neljän seinän sisältä, ajattelin väkertää itselleni nopean pikakampauksen ja tältä se sitten näytti. Resepti on hyvin yksinkertainen; tarvitset vain banaaninutturalle tarkoitetun donitsin, kasan pinnejä ja nopean aikataulun. Rullasin hiukset takaa alhalta banaaninutturan ympärille ja kiinnitin hiukset niskaan pinnien avulla. Sivuille jätin hiuksia vapaaksi, jotka sitten letitin molemmilta sivuilta ja kiinnitin lopuksi banaaninutturan yläpuolelle. Ja näin muutamassa minuutissa valmistui simppeli lettinuttura. Kampaus sopii varmasti myös mekon kanssa, joten tästä saa varmasti sovellettua mukavan näköisen kampauksen myös juhliin.

Nyt en hoksannut ottaa kuvia vaihe vaiheelta, mutta voisin paremmalla ajalla laittaa muutamaan helppoon kampaukseen teko-ohjeita kuvineen.


16 kommenttia:

 1. Ihanat, tuuppa laittaa mullekki ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kampaus:) Kampausohjeet ovat aina kivoja. Mukava koittaa joskus jotain uutta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, itse tykkään kyllä kokeilla ja värkätä noita vaikka kuinka, ja muiden kuvista/videoista on helppo varastaa toteuttamiskelpoisia ideoita ;D

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle :) Kerrassaan ihana lettinuttura ja muuten vaikutti siltä, että minäkin osaisin, vaan mikä on se banaaninutturadonitsi? Kysyy nimimerkki "Ihan pihalla" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! "Melkein yhtä pihalla" -nimimerkki joutuu vastaamaan, ettei tiedä kyseisen kapistuksen oikeaa nimeä. Puhun siis "putkilomaisesta" nutturavalkista, joita noihin banaaninutturoihin käytetään :D

   Poista
 4. Tulin vastavierailulle kurkkimaan, kivalta näyttää! :)
  Ja voi että mikä letti ja koko kampaus! :) Mää en ossaa itelle lettejä tehä, mutta aina haaveilen, että jonaki päivänä ossaan, pitäs harjotella ahkerammin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Letittäminen omaan päähän ei loppujen lopuksi ole edes ydinfysiikkaa kummempaa, pienellä vaivalla alkaa kyllä sujumaan oikeinkin näppärästi ja nopeasti :D

   Poista
 5. Voi järkytys, miten k-a-u-n-i-s nuttura!!! Silmät on ihan sydämillä! <3 Tykkään itsekin rennosta tyylistä hiuksissa - mutta en yllä ollenkaan tuolle tasolle. :D Superihana tukka! Voisinhan tuota kokeilla saisinko samantyylistä taipumaan omaan jääräpäiseen kuontalooni.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja kokeile ihmeessä, varmasti alkaa sujumaan kun ei lopun loppujaan ole kovinkaan monimutkainen! Ehkä se siitä muotoutuu, kunhan on tarpeeksi monesti väsänny, purkanu, hermostunut, turhautunut, uudelleenyrittänyt, epäonnistunut ja jälleen kokeillut ;D

   Poista
 6. Kaunis kampaus! Voi kunpa itsekkin osaisi... :)

  VastaaPoista
 7. Suttuiset letit on parhaita. Luonnollisia, mutta silti juhlavia! :) Teetin kampaajalla häihin putouslettikampauksen ja olin kyllä tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Itsekin väsäilin sellaista pikkusiskolle joskus, toki varmasti oli vähän eri luokkaa kun sinun ammattilaisen tekemä! Mutta jokatapauksessa näyttävä kampaus :)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!