tiistai 12. elokuuta 2014

Annetaan ilmaiseksi tylsä makuuhuone

Meidän huushollissa kaikkein pahin hurrikaanipesäke on makkari. Sinne joku nimeltä mainitsematon (eli minä) kylvää vaatteitaan ja oikeastaan kaikkea sinne kuulumatonta. Tänään olin poikkeuksellisen nopea ja ehdin ottaa siivouksen jälkeen kuviakin, ennekuin se ehti taas räjähtää käsiin. Huoneessa on tilaa viemässä edellinen sohva, joka on odotellut kaatopaikalle lähtöä jo useamman kuukauden. Kumma kun se ei siitä mihinkään häviä, vaikka kuin yritän ajatuksen voimalla sitä tuhota. Nyt se on toiminut koirien kerrostalokyttäyksen tukikohtana ja sen on kyllä näköinenkin.. Jospa sen tässä joskus sais raivattua pois. 




Kuten näkyy, tuolla ei oo oikein sisustettu mihinkään suuntaan,  se vaan on, enkä osaa oikein visioida tuonne yhtään mitään. Ainoa ihana asia makkarissa on tuo suodatinpusseista tehty lamppu ja peilipöytä (sekin vain koska on käytännössä niin näppärä). Onneksi tuo nyt on kaikkein vähiten niitä julkisia oleskelutiloja. Ensimmäistä kertaa kuukausiin on muuten matot lattialla, kun tuo pissakone alkaa pikkuhiljaa ymmärtää sen hiuksen hienon eron lattian ja nurmikon välillä..




32 kommenttia:

  1. Ihanat lattiat on ja ihania sisustuselementtejä eli kuule hyvä tulee ja on. Ihanat hauvatkin . <3 Suodatinpussilappu on uskomaton. Oletko itse tehnyt vai hankkinut jostain?

    Kivaa tiistaita. :)

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kai se sitten vaan tuntuu siksi pliisulta, kun sitä ei ole varsinaisesti laittanut ollenkaan :) Ja haukut nyt on ihan vakiintuneita sisustuskaluja ;) Tuttavani teki minulle tuon suodatinpussilampun, ihastuin siihen kyllä niin paljon, että ajattelin tehdä itse vielä yhden olkkariin.

      Sitä samaa teillekin! :)

      Poista
  2. Apua, näyttääpäs tuo teidän sänky pieneltä :D Mahtuuko tuossa nukkumaan kaksi ihmistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni se kyllä onkin, tällä hetkellä siihen ei tosin tarvi mahtua kun se yks ihminen vaan, onneksi! :)

      Poista
    2. Aivan, kuvittelin että siellä asuu kaksi ihmistä :D

      Poista
    3. Äsh, kirjoitan teksteissä monesti meillä -muotoon, ja tosiaan tarkoitan sillä ihan kokoonpanoa minä + koirat :D pitää varmaan vähän hioa asioiden ilmaisua..

      Poista
  3. Mä uskon myös, että tuosta tulee ihan tosi hieno (kunhan sen sohvan saa pois;))! Se mitä tuli mieleen: vaikka pari sisustustyynyä tuohon sängylle voisi tehdä ihmeitä koko huoneen ilmeelle. Ja kenties joku kynttilänjalka ikkunalaudalle? Kokonaisuus on minusta kyllä tosi kiva juuri noin: kauniit lattiat, peilipöytä koruineen ja lamppuineen, upea kattolamppu sekä raikas matto. Ja pari koiraa on tietysti aina se viimeinen piste iin päälle sisustuksessa kuin sisustuksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, suuri kiitos kommentistasi! Joo tuo sohva on kyllä yks murheenkryyni.... mutta ehdottomasti toteuttamiskelpoisia ideoita, joten pitää nyt vaan löytää värimaailmaan sopivat vaihtoehdot! Ja viimeisen lauseen alleviivaan ehdottomasti! :)

      Poista
  4. Oon vähän kade tuosta lampusta.. Hieno! :)

    VastaaPoista
  5. Löytyipäs täältä kiva blogi. Ihania koirulaisia.

    VastaaPoista
  6. Tuo lamppu on kyllä magee! Täytyisköhän itsekin yrittää tehdä moinen. Onko jossain jotain kunnollista ohjetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, itse en tuosta saa tarpeekseni :D esimerkiksi tämän linkin ( http://sulaasuklaatakaatuneitakahveja.blogspot.fi/2012/10/olohuoneen-tuunattu-paperivalaisin.html?m=1 ) takaa varmaan löytyy ohjetta tuohon. Loppujen lopuksi todella simppeli, mutta työläs! :)

      Poista
  7. Hei, sulla on samanlainen kampauspöytä kuin meilläkin... http://syvalta.blogspot.fi/2014/06/kampauspoyta-50-luvulta-uusi-tapetti.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä näyttää! Tämän kapistuksen taustat olikin selvittämättä, mutta luultavasti on suunilleen samaa vuosikymmentä sitten :)

      Poista
  8. Lamppuun se ihastuin miekii, ihana! :)

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia vierailusta Maikki, piti rynnätä heti vasta vierailulle. Hurmaavia otuksia täällä, minulla on kokemusta löytökoiran verran myös sakemannista. Mikä lamppu, öh.. miten se jäi huomaamatta, ehkä koiruuksien vuoksi, sori, mutta oli hieno:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kuvissa siis huomiota herättävä asia riippuu täysin katsojasta :D

      Mutta kiitos, onhan nuo hellyttäviä. Ja spk upea rotu ;)

      Poista
  10. Onpas kaunis korurasia! Joskus hain vastaavaa, mutta en sitten raaskinut ostaa. Nyt on koruteline, jossa ketjut on esillä :) Aivan ihana myös tuo lamppu, oletko itse väsännyt? Tuttuni teki myös samanlaisen, oli kyllä työlään näköistä... Silti tekisi mieli itsekin väkertää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ostin tuon glitteristä joululahjaksi itselleni, olin jo hyvän aikaa sitä kuolaillut :) tosin olen niin korufriikki, ettei tuohon mitenkää kaikki mahdu.. lamppua en ole itse tehnyt, vaan tilasin tuttavaltani. Ajattelin kuitenkin tehdä mahdollisestu samankaltaisen olohuoneeseen, jossa ei tällä hetkellä ole mitään :) työläs on, mutta hieno!

      Poista
    2. Korutelineet on kyllä tosi nättejä!

      Poista
  11. Heh, tervetuloa tutustumaan meidän kahden nuorimman lapsen huoneeseen. Lattiapinta-alaa olisi noin 40 neliötä, jos sitä olisi näkyvillä =D Mä olen sanon muksuille, että jos eivät itse luomaansa kaaosta kuntoon järjestä, teen sen minä. Sitten kun ovat muuttaneet pois kotoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, tuo kuulostaa joko hurjalta tavaramäärältä tai systemaattiselta siivoamattomuudelta! =D Mutta erittäin hyvä periaate sulla asian suhteen, erityisesti tuossa loppulisäyksessä on ideaa!

      Poista
  12. Kiitos jakamisesta! On lohdullista, että "räjähtää käsiin"-todellisuus on totta muillakin. Ihana tuo suodatinpaperilamppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, totta! Tai sitten sitä ei vaan uskalleta ääneen sanoa ;D

      Poista
  13. Hei mä oon miettinyt aina, et miten toi suodatinpussilamppu suodattaa valoa? Tai siis että onko se sellanen pehmeä himmeä valo vai näkeekö sen valaistuksessa ihan kunnolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu vähän, kuinka tiiviisti nuo pussit laittaa. Valon ollessa päällä on hieman kellertävä tuo mun lamppu, vaikka se on aika väljää tekoa. Ja mitä tiukemmin ovat kiinni toisissaan, sitä kellertävämpi on lampun ollessa päällä. Mutta hyvin tuo suodatinpussi päästää valon läpi, tosi tehokkaasti valaisee ainakin tätä pientä makkaria :)

      Poista
  14. Ihan törkeän ihana tuo lamppu! Vau!

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!