maanantai 18. elokuuta 2014

Syötyjä sanoja

Syvältä -blogin Sanna heitti haasteen, johon päätin tarttua. Eli minkälaisissa asioissa sitä on tullut syötyä sanoja. Naureskelin heti alkuunsa, että mullahan näitä varmasti riittää. Ja koska ruoka jo pelkkänä sanana herättää minussa ennakkoluuloja, on tämä varmaan laajin aihekenttä, jossa olen joutunut vetämään sanomisiani takaisin. Mutta niitä en sen enempää erittele, lista olisi loputon. Istuin olkkarissa miettimässä, mitähän tähän voi kirjoittaa. Katselin ympärilleni, ja löysin heti kaksi aika radikaalisti muuttunutta asiaa, jotka sitten valitsin omalta osaltani tähän haasteeseen.

Olin ennen maalaisromantiikan suurin ihailija, joka vaahtosi karsastavansa modernia sisustusta, ja erityisesti mustavalkoisia värejä. Ajattelin sisustavani vaaleilla pastelleilla, ei mustaa lainkaan. Noh, pastellinsävyjä löytyy tasan yhdestä tyynystä, mutta onneksi täällä ei nyt täysin mustavalkoista ole! Niin se vaan mieli muuttuu.

Tämä huvittaa ehkä eniten. Ennen suu meni mutruun ja olo kävi epämukavaksi heti kun mekkoa edes katseli; ei todellakaan ole mun juttu! Ja näin väittää nainen, joka omistaa yli 15 juhlamekkoa - arkimekoista puhumattakaan. Vaatteissa nyt muutenkin on maku ja mieltymykset muuttunut, kaappiin on ilmestynyt muunmuassa jakkuja ja villakangas takkeja, joita en aikonut itselleni ostaa.

Itse haastan seuraavat blogit kertomaan, minkälaisissa asioissa he ovat joutuneet pyörtämään aiempia sanomisiaan. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille!
25 kommenttia:

 1. Tätä täytyy miettiä! :) Kiitos haasteesta, teen tän jossain vaiheessa jahka ehdin/muistan/keksin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, mukava jos otat haasteen vastaan! :)

   Poista
 2. Mekot on ainakin niin kauniita että toivottavasti ei ainoastaan roiku vaatekaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen verran on aika tehnyt taikojaan, että mekot ovat olleet varsin runsaalla käytöllä :)

   Poista
 3. Hienoja mekkoja sinulta löytyy ja kiva sisustus. Niin se vaan mieli muuttuu ajan myötä.

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos vielä haasteesta! :) Tovin mietin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tottakai! Huippu juttu, jos lähdet mukaan :)

   Poista
 5. Ihan mahtavaa että haasteni on saanut näin hyvää palautetta sieltä ja täältä. Mulla on vähän sama homma noiden mekkojen kanssa, samoin korujen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, mukava kun ihmiset lähtee mukaan, mutta olihan tämä kiva idea :) korujen kanssa myös mulla sama, erityisesti kultaa olen toitottanut joskus materiaaliksi, jota mulla ei tulla näkemään. Nyt on mielestäni hopeaakin ihanampi :)

   Poista
 6. Johan niitä löytyy: puuhuonekalut ja talonpoikaistyyli ->valkoiset ja maalaisromanttinen->nyt silmät pälyilevät kirkkaiden maalipurkkien perään, miltähän tuolit näyttäisivät turkooseina!? Mutta naisella on oikeus muuttaa mieltään, vaikka useamman kerran päivässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on meillä naisilla sitten niin sisäänrakennettua? ;) ja viimeisen lauseen alleviivaan moneen kertaan, elämän suuria totuuksia!

   Poista
 7. Ihanan värikkäitä mekkoja sulla, mun valikoima on köyhä ja vielä köyhempi väreiltään :D Kiitti haasteesta, pistin kiertoon ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä joo, terveisin henkilö joka pukeutui ennen hyvin pitkälti vain maanläheisiin väreihin :) Menenpä heti kurkkimaan!

   Poista
 8. Ihania mekkoja! No se iänikuinen suklaalakko, se ei vaan pidä koskaan. :)

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä on nämä kestolopettamiset kovaa huutoa täälläkin, herkuista en pysy erossa sitten kirveelläkään, sanoinpa ja lupasinpa mitä hyvänsä! :D

   Poista
 9. Piti iteki tehä tää haaste. Oli kyllä hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpäs kurkkimassa minkälaisia juttuja siellä on jouduttu pyörtämään! :)

   Poista
 10. Olen yrittänyt oppia, etten koskaan enää sanoisi en koskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on erittäin hyvä periaate, joka tosin ei ainakaan mulla toimi ;D

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!