lauantai 14. maaliskuuta 2015

Mitä tänne kuuluu?

Nyt on viimeisen kolmen päivän sisään puskettu Ronjan lopetus ja muutto, pikkuhiljaa alkaakin jo tuntua että kaikki mehut on käytetty. Tässä alkaa olla aikalailla seuraavan puolen vuoden stressikiintiö täynnä, jos multa kysytään. Torstai, eli siis se The Päivä meni kyllä omalta osalta sängyssä vollottaen, illalla silmistä olikin sitten jäljellä vain säälittävästi tihrustavat viirut. Muutto sai onneksi omat ajatukset muualle, mutta eilen vanhemmilta kotiutunut Riemu kaipailee kaveriaan selvin merkein. Tänään päivällä se suostui vihdoin taas koskemaan ruokaansa ja vinkuminenkin on rauhottunut nyt iltaa kohden. Edelleen se autoon hypätessä lyö korvat luimuun ja heiluttaa häntää vimmatusti, niinkuin se tekee aina tervehtiessään. Kun Ronjaa ei näy, se tarkistaa vielä paikat varmuuden vuoksi. Asunto on oudon hiljainen, kun ei kuulu enää koirien keskinäistä leikin ääntä. Riemu taas tassuttelee perässä kokoajan. Vähän jo hirvittää, miten käy nyt Riemun yksinolojen kanssa, kun noin perskärpäseksi alkoi. 


Muutto sujui todella mutkattomasti ja suuri kiitos kuuluukin ihanalle ystävälle, joka oli apuna laittamassa paikkoja kuntoon. Itse asunto on niin ihana ja valoisa. Takapiha on mukavan suojaisa ja tilaa on kyllä huomattavasti edellistä enemmän. Koska edellinen asunto oli tällaisen hamstraajan painajainen, nyt iloitaan niinkin pienestä, kuin kaappien ja säilytystilan määrästä. Niin ja näitä nykyisiä lenkkimaastoja ei voi edes verrata keskustan betoniviidakkoon! Pihapiirissä vilisee koiria enempi kuin ihmisiä, ja nytkin taustalla kuuluu vaimea haukkuminen jostain asunnosta. Toistaiseksi Riemu ei ole keksinyt takaisin haukkumisen iloa - ja nyt on kyllä pakko koputtaa puuta.  Meidän elämä jatkuu nyt omalla painollaan uudessa kodissa ja uudella kokoonpanolla. Päivä kerrallaan. Niin ja lämpimät kiitokset kaikille muistaneille, pyrin vastaamaan edellisen postauksen kommenteihin piakkoin!

9 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä tähän elämäntilanteeseesi. <3

  Sinulle olisi pieni haaste blogissani, käyhän kurkkaa kun ennätät. ;)
  T. Kuplia ja kimallusta - Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (♥) ja apua! Just väsäsin näin yömyöhään edellistä haastetta, pitää lienee tarttua jo seuraavaan ;)

   Poista
  2. Nou hätä, kaikessa rauhassa ja omalla aikataululla sitten. Ja saahan sitä kieltäytyäkin. :) miepä taidan ottaa vastaan haasteen tuosta herkkyyspostauksesta, vaikutti mielenkiintoiselta.

   Poista
  3. Noi haasteet on kyllä mukavia, et eiköhän tuoki tuu jossain vaiheessa uunista ulos :D ja otappa ehdottomasti, odottelen täällä jo sun versiota ;)

   Poista
 2. Voiih :/<33 onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!