perjantai 8. toukokuuta 2015

Kauniin kodin illuusio

 Naureskelin koneella kuvia katsellessa, että kylläpä oikeilla kuvakulmilla ja rajauksilla saa paljon aikaan. Olin vihdoin ja viimein näpsinyt kuvia kodistamme, nyt kun muutto on vain kaukainen muisto. Näitä kuvia selatessa päätin postata myöhemmin kuvia meidän arkisesta kodista, siis siitä vähän karummasta todellisuudesta. Koiran leluja lattia tulvillaan, karvoja joka paikassa ja muutenkin siellä täällä satunnaisia tavaroita. Takaoven eteen kantautuu koiran mukana sievä hiekkakenttä, eikä tiskikoneettomassa taloudessa aina saa ylläpidettyä sitä täydellistä keittiötäkään - kyllä siellä tiskipöydällä välillä komeilee sievä pino astioita tiskaaja odottelemassa. Ei siis lainkaan harmooninen ja virheetön ympäristö, mikä on hyvin helppo kuvissa luoda. Tässä siis muutamia yksityiskohtaisia otoksia, joiden perusteella täällä voisi olla jopa ihan sievää. Vaan kun ei aina ole, sen puolen esittelen sitten myöhemmin omana postauksenaan. 

6 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Uskon, että myös se arkinen versio teidän kodista on oikein sievä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Varo vaan, ettet joudu sanoja vielä syömään ;)

   Poista
 2. Ihana tuo sohvan vierellä oleva lamppu, mistä se on hankittu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Löysin lampun k-raudasta ja ihastuin välittömästi, meillä oli sinne sopivasti lahjakortti joten lamppu lähti mukaan siltä istumalta :D

   Poista
 3. Ahhahhaa! Kuulostaa niin tutulta. Hieman samankaltaista postausta osoitteessa "http://kupliajakimallusta.blogspot.com/2014/12/metsastajan-vaimo.html. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!