torstai 7. toukokuuta 2015

Pienen pieniä mustaruskeita

Kuvat vanhemmista lainattu netistä, vasemmalla isä (© Munanis) ja oikealla pentueen emä (© alweiler.eu)
Kuten jo vähän ajattelinkin, sorrun paljastamaan kaiken pennusta jo ennen kotiutumista. Noh, tässä sitä kuitenkin väännetään silmät väsymyksestä lupaten. Kuten kuvasta ehkä tunnistittekin, kyseessä on rottweiler. Rodun mainitessa joka toinen reaktio on ollut kutakuinkin "tappajakoiran" ja "verikoiran" välimaastossa, onneksi mukaan on mahtunut myös puhdasta mielenkiintoa ja innostusta. Täydet kymmenen pistettä täytyy kuitenkin antaa ihanalle ystävälleni, joka suuren alkujärkytyksen jälkeen tuli kertomaan, että oli googlannut rotua ja tullut siihen tulokseen, ettei koira varmasti tule olemaan Ronjaa kummempi, maineestaan huolimatta. Eli vieraat on tervetulleita jatkossakin, ette joudu syödyksi.

Pentujakin on kuvista jo ihasteltu, on nuo eläinvauvat kyllä suloisia! Itse olen uhrannut tunnollisena aikaa piireihin soluttautumiselle, jonka kautta olen saanut jalkaa oven väliin harrastusten suhteen, sekä tietysti tavannut upeita tyyppejä ja vielä upeampia koiria. Pennun tulon suhteen kaikki alkaakin olla jo aikalailla mallillaan, enää täytyy hoitaa se vaikein osuus, odotus. Nimi tässä ehti tosin muuttua nopeasti Naomista Ruudiksi, kun joku onneton lausui nimen "Namina". Juu ei.


14 kommenttia:

 1. Odottaminen on tuskaa. Viis rodusta, itse koirulihan tässä on tärkein. Eläinvauvat on ihania ♡

  VastaaPoista
 2. Nonnih, onnea uudesta perheenjäsenestä ja malttia odotukseen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Onnea! Rottis olisi minun yksi koiralemppareistani, jos koiraa ottaisin. En tosin voi ottaa sillä ei minun kuntoon rottis olisi oikea valinta. Nyt pääsen sitten seuraamaan sinun pennun elämää. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, ihanko totta? Ne on kyllä upeita eläimiä, ja saatkin tulevaisuudessa varmasti täältä suunnasta rottis kuvia ja kuulumisia ihan kyllästymiseen asti. Kiva, kun kävit jättämässä taas kommenttia! =)

   Poista
 4. Oho, en tiedä miksi hiukan yllätyin (lähinnä kai siksi ettei rottiksia ole viime aikoina kauheasti "näkynyt" missään, mitään negatiivisia mielikuvia ei mulla liity mihinkään rotuun, kun se ihminen sen koiran pilaa 99% tapauksista jos joku pilaa, ei rotu siihen sinänsä vaikuta). Mutta toisaalta, sikäli kun mitään palveluskoirista ymmärrän niin aika samanlaiseen "käyttöönhän" nuo lienee jalostettu/soveltuu eli sinänsä ei pitäisi yllättää että sama ihminen kiinnostuu :) Ihana hauvuus kuitenkin varmasti, voi mahoton en ehkä kestä niitä pentukuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, kyllähän se ihmisessä on melkein aina vika. Mä en oikeastaan osaa edes perustella, miksi juuri rottis joskus muhun kolahti, joku siinä vaan viehättää kovasti. Fiilis on vain vahvistunut, mitä enemmän olen rotuun ja sen edustajiin päässyt tutustumaan :) Ja tosiaan rottweilereiden rekisteröintihän on vuosien saatossa tippunut aika paljon, eli sen pohjalta mietittynä niitä nyt ei ihan joka toisella luultavasti olekaan.

   Niitä pentukuvia tulee varmasti ikkunoista ja ovista, kunhan pallero kotiutuu, että odotas vaan kunhan vauhtiin päästään ;) Harmi, että ne kasvaa niin kauhealla vauhdilla!

   Poista
 5. Vitsi, tahtoo nähdä sitten sen pienen ihan livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan toki, kaikki paijaus on varmasti tervetullutta! :D

   Poista
 6. Jes, onnea odotukseen. Pikkuiset on niin mahtavia.

  VastaaPoista
 7. Onnea pennusta! :) jään innolla seurailemaan kun pentu kotiutuu, multa löytyy Jaskan sisko eri pentueesta, Alweiler Merewyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti? Ois kiva kuulla ehdottomasti lisää myös tästä teidän koirasta! :) Ja kiitos, juttua varmasti tulossa pennusta runsain määrin, kunhan kotiutuu :)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!