torstai 4. kesäkuuta 2015

Hiljaisuuden syy on tuhinaa ja vesivahinkoja

Meidän taloutemme on nyt rantautunut maailman ihastuttavin tyyppi, Ruuti. Kaikki aika on uponnut pennun kanssa touhuamiseen ja sen ihasteluun. Ruuti osoittautui luonteensa puolesta unelmien täyttymykseksi. Koira on vilkas ja rohkea, joka paikkaan mennään reippaasti ja häntä heiluen. Oudotkin ihmiset on ihan parhaita, ja jokainen pennun tavannut ennakkoluuloinen onkin joutunut pyörtämään sanansa tappajakoirasta. Koiraa hakiessa pentu nukkui koko 8 tuntisen kotimatkan, pysähdyksissä kävi pissalla ja sitten jatkettiin taas unia. Nukkuminen ja autoilu ovat edelleen suuressa yhteydessä toisiinsa, sillä nappulan lamppu sammuu välittömästi autoon päästyään, ihan sama kuinka virkeänä sen sinne vie. 

Tulevat viikot ja oikeastaan kuukaudetkin tulevat olemaan varsin koirantäyteisiä, sillä pennun sosalistamiseen ja kasvatukseen saa kyllä aikaa käytettyä. Kalenterissa vilahtelee sen sosiaalistamisen lisäksi mukava kasa hakutreenejä, tottis seminaari ja kiinostavia kursseja. Riemu on innoissaan leikkikaverista, joka on otettu vastaan todella hienosti. Itse olen kuukauden ajan lomalla, joten yritän tässä sivussa ryhdistäytyä myös tällä blogirintamalla, heh..19 kommenttia:

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä♥ Ihana Ruuti♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, neiti on kyllä ollu varsin ihastuttava tapaus ♥

   Poista
 2. Määenkestä <3 <3 <3 Ja toi masu!!!!! <3 <3 <3 Ehkä halkean pentukateudesta ihan just :D Yleisö vaatii lisää kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta!! Noi pentujen nahkamahat menee ihan samaan kategoriaan ku se pennun tuoksu, että niitä jaksaakin sitten nuuskutella ja ihastella! <3 Ja kuvia tulee vielä, lupaan ;)

   Poista
 3. Katoin, että ihan rotikalta näyttäis ja niinpä se taisi ollakin. :)

  VastaaPoista
 4. Oi että mikä söpöliini!! Paljon onnea uudesta koiruudesta, jään innolla odottamaan lisää juttuja tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä ollaan vähintään yhtä innoissaan koiruudesta, joten saatte varmasti kuulla siitäkin vielä :)

   Poista
 5. Voi mikä ihanuus <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Se on.. Kyllä nuo eläinvauvat on aina ihania!

   Poista
 7. Onpa hän komea ja pentumaisen ihana! Onnea! Niin ymmärrän tuon, että kaikki aika menee vaan pentua ihastellessa, sitä kun on liikkeellä! ;) Meillä ollaan nyt neljä viikkosia ja just tänään ulkoiltiin ekaa kertaa. Kyllä siinä oli 7 kääpiötä jännän äärellä! Mutta reippaita olivat, pikkumussukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihana kun täälläkin taas viipottaa uus koiran alku! Mutta teillä sitä pennuntuoksua ja vilinää vasta riittääkin, muistakaahan nauttia niin ei tarvi sitten luovuttaa pienokaisia kynsin ja hampain eteenpäin ;)

   Poista
 8. Onnea pennusta! Ylisöpö tyyppi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nyt en voi kun olla samaa mieltä, kyllä noi pennut osaa olla suloisia =)

   Poista
 9. Voi mahdoton, en ehkä kestä mikä ihanuus <3 Onnea uudesta tulokkaasta! Niin ihana lukea iloisia uutisia koirarintamalla, välillä saanut itku silmässä seurata teidän matkaa Ronjan kanssa. <3 Onneksi muistot säilyy aina! Mutta oh vielä kerran, niin ihana tämä uusi tulokas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina!! <3 pennun tuoksuinen arki ja Ruutin kultainen luonne ovat piristäneet muakin aivan järkyttävästi, kyllä mmonesti pysähtyy onnellisena katsomaan tuota kasvavaa kakaraa, josta tulee varmasti upea seuraaja Ronjalle <3 Välillä sitä näkee (vaiko vain haluaa nähdä?) samoja piirteitä tai käyttäytymismalleja, kuin mitä Ronjalla oli. Tyttö on kyllä ihana, vaikkakin hurjan kovaa se tämän pentuvaiheen ohittaa!

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!