maanantai 8. kesäkuuta 2015

Nappisilmä

Kuvissa on pieni suloinen pallero, joka näyttää rauhalliselta ja kömpelöltä. Kömpelö se kyllä onkin, mutta siihen se jää. Ruuti on täysin nimensä mukainen riiviö, jolla energiaa riittää. Taisteluhalu näyttäis olevan ihan omaa luokkaansa, kaikkia leluja (noh, ei tarvi välttämättä olla edes lelu) riepotellaan ja revitään erittäin suurella mielenkiinnolla. Pikkuhiljaa alkaa olla enemmän ja enemmän yhden ihmisen koira, mutta ainakin vielä on sen verran ahne, että tekee ruuan eteen mitä tahansa - pyysi sitä kuka vaan. Pennun touhuja seuratessa vahvistuu käsitys sanonnasta "intoa on enemmän kun älyä", kun tyyppi juoksee kaasu pohjassa päin seinää.

17 kommenttia:

 1. Awwwwwwwwww.... ei pysty mitään järkevää. Koska. Awwwwwww <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten ootkin onnistunut saamaan noin hyviä kuvia?! ♥ Noista karvatassuista on hirveän hankalaa saada teräviä kuvia, kun ovat koko ajan liikkeessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kyllä väittäisin että mukana oli aimo ripaus hyvää tuuria, itse olen vielä sen verran käsi noissa kamerahommissa :D Pentu on onneksi niin ahne, että hyppää vaikka kuuhun palasta nakkia, mikä osaltaan helpotti operaation kulkua.

   Poista
 3. Ompas hän suloinen! :)
  Olisi mukava kuulla miksi päädyit rotikkaan ja teidän tulevaisuuden suunnitelmia, siinä pari postaus ehdotusta :)

  http://tahmaisettassut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos erityisesti postaus ideoista, luultavasti menevät sitten molemmat toteutukseen! :)

   Poista
 4. Voi että miten suloinen <3 <3 :* En kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo kadulla kulkiessa saa aika paljon hymyjä ja lässytystä osakseen =) vaan ihmekkö tuo, onhan nuo pennut aina ihan oma lukunsa <3

   Poista
 5. Oi tuota ihanuttaa, suloinen. Kerrassaan täydellinen :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!