sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Heikko henki vielä pihisee

Pitäsköhän tässä vaiheessa jo vähän hävetä, kun tämä postaustahti on suorastan tyrehtynyt. Kaikki aika uppoaa töiden lisäksi Ruutin koulutukseen, koirien liikutukseen ja oikeastaan se vähäinen mitä jäljelle jää, kuluu aika nopeasti sosiaalisiin kanssakäymisiin. Viime aikoina on ihasteltu vastasyntynyttä pikku poikaa, kuinka ihmeellinen pieni käärö voikaan olla. Kohta ei tarvi onneksi tapella ja jonottaa sylivuoroista, kun saadaan toinenkin nyytti lellittäväksi. Näissä merkeissä vietimmekin jokin aika sitten jälleen aivan ihanat baby showerit, joissa taas muisti selkeästi miksi sitä rakastaakaan ruokaa. Tuleva kuukusi tulee olemaan tätäkin huomattavasti hektisempi, joten postausten massailmestymistä lienee turha odotella. Kalenteri (jonka vihdoin sain, kiitos Niinalle!) on nyt puskettu täyteen sitä, tätä ja tuota - eli toisin sanoen Ruutin pelastuskoiran ura polkaistaan käyntiin varsin vauhdikkaasti.
Tässä blogin hiljaiselon salakavalassa venymisessä toi rottisriiviökin on kaksinkertaistanut kokona ja painonsa. Riemu on pikkuhiljaa tajunnut karmivan todellisuuden, jossa Ruutista tulee voimakas ja iso. Illalla molemmat nukkuvat omissa pedeissään, mutta melkeinpä joka yö Ruuti päättääkin haluta juuri sen kopan, jossa Riemu nukkuu. Ja näin tapahtuu, Riemu vaihtaa kiltisti siihen joka ei Ruudille kelvannutkan.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vain! Näillä kaveruksilla ikäeroa kuukausi, Ruuti on Aavaa siis vain himpun nuorempi ;)

   Poista
 2. Välillä sitä tuppaa nuo postausvälit pidentymään...itse kullakin..:)

  VastaaPoista
 3. Niin ne pennut vaan kasvaa nopiaa! :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat koissulit <3 Sulle olisikin hauska koirahaaste minun blogissa ;) Toivottavasti innostut osallistumaan! Olisi kiva päästä lukemaan sinun koiruleista! :)

  http://iinaneloa.blogspot.fi/2015/07/hauska-koirahaaste.html

  VastaaPoista
 5. Koin tänään ahaa-elämyksen. Mahdankohan yhdistää oikein: Törmättiin tänään sattumalta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vain! :D On nämä koirapiirit näköjään pieniä!

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!